Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GSS Prim Borcu

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,377
1,172
113
Dün diş randevum vardı hastaneye gittim bakmadılar gss borcum yüzümden parayla tedavi olabilirsiniz dediler kapıdan geri döndüm şakasız gss borcu olan işsiz olan herkes bundan sonra parasıyla tedavi olucak yada borcu ödeyecek çok kötü girdi bize bu yeni yıl.
Bu parayi ödeyenin aklı yoktur kardesim.
Almadığın bir hizmete çalışmayan bir adamdan para almak haraç almaktır. Ben avcılardan Ümraniye ye yegenlerimi sevmek icin yolların bedava olmasını bekliyorum 4 vesait gidiş 4 te geliş diye. Çalışmayan adamda 2k para ne arar. Bunların kafası almıyor mu. Bunun yüzünden devlete dava açacağım

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,205
1,810
113
Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan milyonlarca yurttaşın sağlık hizmetlerinden faydalanmasının önü tekrar açıldı.

BAĞ-KUR ve GSS prim borcu bulunanlar, devlet ve üniversite hastanelerinden 1 sene daha yararlanabilecek.

Bugün Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla düzenleme 31 Aralık 2026’ya kadar geçerli olacak.

Reisim çok yaşa
Arkadaşım ,hakkin varsa yararlanıyor dün,yoksa tüm GSS pprim borcunu ödeme lazım ,ayrıca o aykinide

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
809
279
63
100 bin borç var ödemiyorum ödeyemiyorum ödemeye niyetimde yok😆

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,579
779
113
Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Galatasaray mi

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,205
1,810
113
Çalışmayan insandan haraç olmak buda neyse,geçen sene ocakta zam yaptı,Kasım'da %100 yaptı ,ocakta tekrar zam.yatacak yerleri yok , farkında olmadan bir sürü insani borclandiriyorlar