- 2,282
- 1,078
- 113
Bende 2015 yılından beri GSS taksitleri vardı hiçbirini silmediler dost.her 3 senede bir siliniyor dert etme
Bende 2015 yılından beri GSS taksitleri vardı hiçbirini silmediler dost.her 3 senede bir siliniyor dert etme
Valiliğe git kanka Gss için gelir testi yaptırmak istiyorum de , Benim öyle duruyor 5 yıllık 5k borcum vardı yılbaşında silindi şu an 60/1(c-1) Gelir Testine Tabi Olanlar olarak devam ediyor .dYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
2017 öncesi silinecekti normaldeBende 2015 yılından beri GSS taksitleri vardı hiçbirini silmediler dost.
Telefonunu çıkarHayatımda hiç bir devlet hastanesine gitmedim
27 bin tl borc gözüküyor.
Bunun adı tefecilik haraç kesmektir
Avurpada çalışmayan halka gecinebilmesi için bir miktar para yatırırlar hesaplara. Bizimkide çalışmayan vatandaşına gitmediği hastaneye haraç keser ve ödemiyor diye faize bindirir. Ayrıca yeni yılda gss borcu olanları hastaneye sokmuyor borcunu öde gel diyor. Bu parayi ödersem tüm Türkiye beni sksin..
Suriyeli Afganlı Pakistan'lı Lubnanlisi her ay devletten para alır. Hastaneleri evleri gibi kullanır. Bu ülkeyi yaşanmayacak hale getirdiler. Emekliye 2k asgariye 6k zam kiraya yuzde 35 zam
Millet ne zaman birlik olup ayaklancak neyi bekliyoruz anlamıyorum
Ne demek istediğini anlamadımTelefonunu çıkar
Ne demek istediğini anlamadım
Telefonunu çıkar
Hacı interneti yeni mi bağlattınNe demek istediğini anlamadım
Sokak röportajlarında iktidarı eleştiren gençleri Akp'li dayılar duyunca yanına sokulup telefonunu çıkar diyorlarNe demek istediğini anlamadım
Sosyal medyada zaman geçirmiyorum dostumHacı interneti yeni mi bağlattın
Hiçbiri silinmedi hepsini ödedim. Özür dilerim 2017den varmış benim şimdi baktım. Ama hepsini odettiler 4 5 ay önce kapamıştım2017 öncesi silinecekti normalde
Bunu kaldirmamislar miydi hocam ?Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Ne olacak bütçe açığını bir şekilde kapatacaklar kansızlar.. Dış borcun faizini bile borç alıp ödeyen bir ülkeyiz şu an.Gss işi sıkıntı doktora gıttım eczane geçtım ılaç vermıyor gıt borcunu öde dıyor birde bu yıl 2 kere zam yapıldı 1900 kusur ben mecbur oduyorum aldığım ılaclar cok pahalı
Bir de itiraz etmeye gidince tak diye silmislerdi abiminkiniYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir