Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GSS Prim Borcu

AdilKocari

Üye
Ultra Onaylı
TC Onaylı
38
17
8
Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Valiliğe git kanka Gss için gelir testi yaptırmak istiyorum de , Benim öyle duruyor 5 yıllık 5k borcum vardı yılbaşında silindi şu an 60/1(c-1) Gelir Testine Tabi Olanlar olarak devam ediyor .d

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,377
1,172
113
Hayatımda hiç bir devlet hastanesine gitmedim
27 bin tl borc gözüküyor.
Bunun adı tefecilik haraç kesmektir
Avurpada çalışmayan halka gecinebilmesi için bir miktar para yatırırlar hesaplara. Bizimkide çalışmayan vatandaşına gitmediği hastaneye haraç keser ve ödemiyor diye faize bindirir. Ayrıca yeni yılda gss borcu olanları hastaneye sokmuyor borcunu öde gel diyor. Bu parayi ödersem tüm Türkiye beni sksin..
Suriyeli Afganlı Pakistan'lı Lubnanlisi her ay devletten para alır. Hastaneleri evleri gibi kullanır. Bu ülkeyi yaşanmayacak hale getirdiler. Emekliye 2k asgariye 6k zam kiraya yuzde 35 zam
Millet ne zaman birlik olup ayaklancak neyi bekliyoruz anlamıyorum

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,647
3,250
113
Şimdi ben şunu anlayamıyorum. Ben yarın öbür gün kolumu bacağımı kırarsam sigorta kapsamına girmek için yılda 24 bin tl ( o da sadece bu yıl için ) mi ödemem gerekiyor. Her sene 1 kere bacağımı kırsam herhalde cebimden zaten bu kadar para çıkmazdı

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,647
3,250
113
Hayatımda hiç bir devlet hastanesine gitmedim
27 bin tl borc gözüküyor.
Bunun adı tefecilik haraç kesmektir
Avurpada çalışmayan halka gecinebilmesi için bir miktar para yatırırlar hesaplara. Bizimkide çalışmayan vatandaşına gitmediği hastaneye haraç keser ve ödemiyor diye faize bindirir. Ayrıca yeni yılda gss borcu olanları hastaneye sokmuyor borcunu öde gel diyor. Bu parayi ödersem tüm Türkiye beni sksin..
Suriyeli Afganlı Pakistan'lı Lubnanlisi her ay devletten para alır. Hastaneleri evleri gibi kullanır. Bu ülkeyi yaşanmayacak hale getirdiler. Emekliye 2k asgariye 6k zam kiraya yuzde 35 zam
Millet ne zaman birlik olup ayaklancak neyi bekliyoruz anlamıyorum
Telefonunu çıkar

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,436
113
Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan milyonlarca yurttaşın sağlık hizmetlerinden faydalanmasının önü tekrar açıldı.

BAĞ-KUR ve GSS prim borcu bulunanlar, devlet ve üniversite hastanelerinden 1 sene daha yararlanabilecek.

Bugün Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla düzenleme 31 Aralık 2026’ya kadar geçerli olacak.

Reisim çok yaşa

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
1,492
113
13 k da bana itelemişler tiksindim bu akp döneminden lanet olsun bunlara ya 4 senedir hastane kapısına gittiğim yok

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
1,492
113
9 aydır sigortasız çalışıyorum sadece bugüne kadar kesilen vergiler ne olucak kullanmadığımız halde alsınlar o paraları analarının amına soksunlar

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,282
1,078
113

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,064
260
83
Gss işi sıkıntı doktora gıttım eczane geçtım ılaç vermıyor gıt borcunu öde dıyor birde bu yıl 2 kere zam yapıldı 1900 kusur ben mecbur oduyorum aldığım ılaclar cok pahalı

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,803
972
113
Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Bunu kaldirmamislar miydi hocam ?

AdilKocari

Üye
Ultra Onaylı
TC Onaylı
38
17
8
Gss işi sıkıntı doktora gıttım eczane geçtım ılaç vermıyor gıt borcunu öde dıyor birde bu yıl 2 kere zam yapıldı 1900 kusur ben mecbur oduyorum aldığım ılaclar cok pahalı
Ne olacak bütçe açığını bir şekilde kapatacaklar kansızlar.. Dış borcun faizini bile borç alıp ödeyen bir ülkeyiz şu an.
Mehmet şimşekte göğsünü gere gere anlatıyor kanını s***********

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,803
972
113
Bir de itiraz etmeye gidince tak diye silmislerdi abiminkini

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,012
113
G.S.S. Tescil ve Prim Sisteminde Kaydınız Bulunmamaktadır!
Böyle yazıyor bende bu borç yok demek mi

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
423
83
Dün diş randevum vardı hastaneye gittim bakmadılar gss borcum yüzümden parayla tedavi olabilirsiniz dediler kapıdan geri döndüm şakasız gss borcu olan işsiz olan herkes bundan sonra parasıyla tedavi olucak yada borcu ödeyecek çok kötü girdi bize bu yeni yıl.