- 8,776
- 3,770
- 113
Ülkeye olan hiçbir borcumu ödemem aga. Askerliği yaptık 12 ay 2014 te . Şimdiki akıl olsa kaçardık bu yaşa kadar .pişman olduk.
Ful zam ekliyor her ay bakıyorumÇalşıyorsan sigortan varsa gelmez dostum pasif duruma düşer, sigortalı olmayınca aktif olan bir şey bu
O gecikme faiziFul zam ekliyor her ay bakıyorum
Daha çok beklerler ödememi 🤣 parti değişirse öderim ama. Yoksa ödememO gecikme faizi
En doğrusu ödemiyoruz🙏Daha çok beklerler ödememi 🤣 parti değişirse öderim ama. Yoksa ödemem
Haksız yere alınan para çünkü ve daha nicesiDaha çok beklerler ödememi 🤣 parti değişirse öderim ama. Yoksa ödemem
Adam işsiz her ay 1 küsür borç yazılıyor hırsızlık resmenHaksız yere alınan para çünkü ve daha nicesi
57 yaşında tanıdığım bir dayı var hastane köşelerinde sağda solda kalıyor 4250 tl engelli maasi var baskada bir seyi yok bu adamin 1gun dahi sigortası yok kendisi kua hastası ayın 20 günü hastalanıyor hastanede yatıyor simdi bu adama hastane nasil bakiyorÇalşıyorsan sigortan varsa gelmez dostum pasif duruma düşer, sigortalı olmayınca aktif olan bir şey bu
Allah korusun sağlık sorunu oluşunca görürüm seniÜlkeye olan hiçbir borcumu ödemem aga. Askerliği yaptık 12 ay 2014 te . Şimdiki akıl olsa kaçardık bu yaşa kadar .pişman olduk.
Yesilkart57 yaşında tanıdığım bir dayı var hastane köşelerinde sağda solda kalıyor 4250 tl engelli maasi var baskada bir seyi yok bu adamin 1gun dahi sigortası yok kendisi kua hastası ayın 20 günü hastalanıyor hastanede yatıyor simdi bu adama hastane nasil bakiyor
Engelli, ve haliyle yeşilkartı vardır57 yaşında tanıdığım bir dayı var hastane köşelerinde sağda solda kalıyor 4250 tl engelli maasi var baskada bir seyi yok bu adamin 1gun dahi sigortası yok kendisi kua hastası ayın 20 günü hastalanıyor hastanede yatıyor simdi bu adama hastane nasil bakiyor
Yesilkartı var doğru söylüyonYesilkart
Aynen doğru söylüyorsunEngelli, ve haliyle yeşilkartı vardır
Maalesef14k da benim borç var en son 2 sene önce devlet hastanesine gitmişimdir hiçbişey yapmasak da 2k mı ödeyecez şimdi bunlara bide
Maalesef yolu yok denecek kadar azBeyler bizim 250 bin anapara 250 de faiz borcu var prim borcu olarak bunu napmak lazim 2021 den beri birikmiş faizinden nasıl kurtulcaz