Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GSS Prim Borcu

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
2,422
113
Ödeme dsotum yakın zamanda işe gir durumların nedir bilmiyorum ama , ödüyoruz da ne oluyor enayi gibi sonrası af çıkıyor ödeyenler ortada kalıyor, lanet gelsin bu sisteme , yansın dünya bir an önce
60 k borç hee güne 2 k ekliyo bikaç ayda 100ü geçicek af gelene kadar 500 lük oluruz en kötü devlete bildiri çekerim faizi düşer sonrası af

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,223
14,882
113
60 k borç hee güne 2 k ekliyo bikaç ayda 100ü geçicek af gelene kadar 500 lük oluruz en kötü devlete bildiri çekerim faizi düşer sonrası af
Her gün 2 k değil dostum her ay 2 k
Senede 24 k yapar faizlerle beraber 30 k yapar 1 seneye kadar çalışamayacak durumda isen gelir testi yaptır bir an önce ve gelir testin halledilirse 2 k yansımaz aylık akabinde cimere gerekli açıklamayı öncesi borcu ödemeyeceğini dair dilekçe yaz %25 şansın olur belki silinir

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,136
1,844
113
Muayene olamazsın yazıyor e devlette ne yapmam lazım hepsini mi yatircam ben.ayrica ben istemedim bana otomatik nasıl yerleştirirsin nasıl bı sistem aq ben hastaneye gitmiyorum bir senedir gitmedim diye benden niye para alıyorsun.simdi gitmek istiyorum borç var diyor
Aynen mantık bu şekilde ilerliyor hastaneye gitmesen de borç çıkar. SGK ile bir görüş durumu eskiden başvuru üzerine başlıyordu.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
550
113
İşsizim çalışmıyorum param yok bir de gitmediğim hastanenin parasını istiyolar benden deccal insw bu kadarını yapamaz. Trump kurtar bizi amk

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,136
1,844
113
Her gün 2 k değil dostum her ay 2 k
Senede 24 k yapar faizlerle beraber 30 k yapar 1 seneye kadar çalışamayacak durumda isen gelir testi yaptır bir an önce ve gelir testin halledilirse 2 k yansımaz aylık akabinde cimere gerekli açıklamayı öncesi borcu ödemeyeceğini dair dilekçe yaz %25 şansın olur belki silinir
Gelir testi nasıl oluyor adam işsiz işte geliri yok daha ne gibi test yapılıyor

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,256
113
Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
2 sene önce 600 tl, geçen sene 750 tl, bu sene de 1980 tl yapmışlar. Hani Tüik'in açıkladığı %30 enflasyon. Neredeyse 3 katı zam yapmışlar. Aynı şeyi geçen sene gsm operatörleri de yapmıştı

Nasıl ülke lan bu. Afrika kabile devletlerinden bile kötü yönetiliyoruz. Verdiler yetkiyi gördüler etkiyi. Buna da artık siyaset yapmak yasak falan demeyin. İş siyaset boyutunu aşalı çok oldu

Ülkeyi 2 kutba ayırdılar ve birbirine özellikle kasıtlı olarak düşman ettiler. Bu sayede ne yaparlarsa yapsınlar kendi seçmen kitlesini konsolide edip iktidarda kalabileceklerdi

Son düzenleme:

ErcümentÇözer

Saygı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
1,466
113
Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Gelir testi ver hane geliri asgarinin 1/3 den azsa ödemezdin

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
440
63
Merak etme bir seçime bakar hemen sıfırlanır

erman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,174
150
63
Gelir testi yaptircan 600₺ ye düşecek aylık 2026 dan sonra kac olmustur bilmem

erman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,174
150
63
Gelir testi olmayinca en ust seviyeden aylik borç ekliyor

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,776
3,770
113
Benimde vardı 8.9 bin af çıktı bana gelmedi ama belli seneden önceye verdi affı. Ödermiyim ödemem

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,776
3,770
113
Çalışıyorum çalıştığım halde gelecekmi her ay bu gss borcu

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,223
14,882
113
2 sene önce 600 tl, geçen sene 750 tl, bu sene de 1980 tl yapmışlar. Hani Tüik'in açıkladığı %30 enflasyon. Neredeyse 3 katı zam yapmışlar. Aynı şeyi geçen sene gsm operatörleri de yapmıştı

Nasıl ülke lan bu. Afrika kabile devletlerinden bile kötü yönetiliyoruz. Verdiler yetkiyi gördüler etkiyi. Buna da artık siyaset yapmak yasak falan demeyin. İş siyaset boyutunu aşalı çok oldu

Ülkeyi 2 kutba ayırdılar ve birbirine özellikle kasıtlı olarak düşman ettiler. Bu sayede ne yaparlarsa yapsınlar kendi seçmen kitlesini konsolide edip iktidarda kalabileceklerdi
Allah bilir işini er ya da geç ,

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,223
14,882
113
Çalışıyorum çalıştığım halde gelecekmi her ay bu gss borcu
Çalşıyorsan sigortan varsa gelmez dostum pasif duruma düşer, sigortalı olmayınca aktif olan bir şey bu