Eyvallah kankaDoğrudur
Eyvallah kankaDoğrudur
60 k borç hee güne 2 k ekliyo bikaç ayda 100ü geçicek af gelene kadar 500 lük oluruz en kötü devlete bildiri çekerim faizi düşer sonrası afÖdeme dsotum yakın zamanda işe gir durumların nedir bilmiyorum ama , ödüyoruz da ne oluyor enayi gibi sonrası af çıkıyor ödeyenler ortada kalıyor, lanet gelsin bu sisteme , yansın dünya bir an önce
Her gün 2 k değil dostum her ay 2 k60 k borç hee güne 2 k ekliyo bikaç ayda 100ü geçicek af gelene kadar 500 lük oluruz en kötü devlete bildiri çekerim faizi düşer sonrası af
Aynen mantık bu şekilde ilerliyor hastaneye gitmesen de borç çıkar. SGK ile bir görüş durumu eskiden başvuru üzerine başlıyordu.Muayene olamazsın yazıyor e devlette ne yapmam lazım hepsini mi yatircam ben.ayrica ben istemedim bana otomatik nasıl yerleştirirsin nasıl bı sistem aq ben hastaneye gitmiyorum bir senedir gitmedim diye benden niye para alıyorsun.simdi gitmek istiyorum borç var diyor
Gelir testi nasıl oluyor adam işsiz işte geliri yok daha ne gibi test yapılıyorHer gün 2 k değil dostum her ay 2 k
Senede 24 k yapar faizlerle beraber 30 k yapar 1 seneye kadar çalışamayacak durumda isen gelir testi yaptır bir an önce ve gelir testin halledilirse 2 k yansımaz aylık akabinde cimere gerekli açıklamayı öncesi borcu ödemeyeceğini dair dilekçe yaz %25 şansın olur belki silinir
Kaymakamlık sosyal yardımlaşmaya gidecek , talep edecekGelir testi nasıl oluyor adam işsiz işte geliri yok daha ne gibi test yapılıyor
2 sene önce 600 tl, geçen sene 750 tl, bu sene de 1980 tl yapmışlar. Hani Tüik'in açıkladığı %30 enflasyon. Neredeyse 3 katı zam yapmışlar. Aynı şeyi geçen sene gsm operatörleri de yapmıştıYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Gelir testi ver hane geliri asgarinin 1/3 den azsa ödemezdinYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
👍Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Merak etme bir seçime bakar hemen sıfırlanırYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Doğum kontrol neden önemlidir isimli yorum.devletine katkın olsun egt de 2 spin parası alt tarafı
Allah bilir işini er ya da geç ,2 sene önce 600 tl, geçen sene 750 tl, bu sene de 1980 tl yapmışlar. Hani Tüik'in açıkladığı %30 enflasyon. Neredeyse 3 katı zam yapmışlar. Aynı şeyi geçen sene gsm operatörleri de yapmıştı
Nasıl ülke lan bu. Afrika kabile devletlerinden bile kötü yönetiliyoruz. Verdiler yetkiyi gördüler etkiyi. Buna da artık siyaset yapmak yasak falan demeyin. İş siyaset boyutunu aşalı çok oldu
Ülkeyi 2 kutba ayırdılar ve birbirine özellikle kasıtlı olarak düşman ettiler. Bu sayede ne yaparlarsa yapsınlar kendi seçmen kitlesini konsolide edip iktidarda kalabileceklerdi
Çalşıyorsan sigortan varsa gelmez dostum pasif duruma düşer, sigortalı olmayınca aktif olan bir şey buÇalışıyorum çalıştığım halde gelecekmi her ay bu gss borcu
Ödeme taki devlet kapına gelene kadarBenimde vardı 8.9 bin af çıktı bana gelmedi ama belli seneden önceye verdi affı. Ödermiyim ödemem