- 2,115
- 2,423
- 113
Yeni yasaya göre gss borcu olan tedavi bile olamicak galibaBu durum gerçekten kötü her hangi bir operasyon veya ameliyat zamanı ödetiyorlar bir şekilde
Yeni yasaya göre gss borcu olan tedavi bile olamicak galibaBu durum gerçekten kötü her hangi bir operasyon veya ameliyat zamanı ödetiyorlar bir şekilde
Olabilir beklerim yani zorluk çıkartanlar oluyordu zaten , yıllar öncede bir kaç zamanda ameliyat kararından sonra borcu ödettiler yoksa ameliyat yapmayacaklardı söylemişlerdi hem de devlet hastanesindeYeni yasaya göre gss borcu olan tedavi bile olamicak galiba
Bilen varmı arkadaşlarBeyler bu silinen anapara mi faiz mi 3-5 yılda bir silinen prim borcu ?
Geçen ay 57 di benim bi bakim hemenulan bi bakıyim dedim benimki almış başını gidiyo
Ekli dosyayı görüntüle 911658
Hastaneye gitsek borcun tamamını ödemek zorundayi bnde 10k borç var çocuğumda benden yararlanıyor onda da aynı şey provizyon yoktur yaziyorDevlet hastanelerinde muayene olamiyoruz galiba şuan provizyon yoktur diyor
En ufak bir operasyon da bile ödeyeceksin yoksa işlem yapamayız diyorlarHastaneye gitsek borcun tamamını ödemek zorundayi bnde 10k borç var çocuğumda benden yararlanıyor onda da aynı şey provizyon yoktur yaziyor
Ülke bu kadar vahim durumda işte boş yere aldıkları para haram zıkkım olsunYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
2015 öncesi , bir daha 5 sene sonra gelir af oda 2025 öncesi belki, o zamana kadar borca faiz işlenirEk olarak devlet genelde sıfırlıyo bunları bikaç hafta önce 2018 öncesi borçları mı ne silmişti
Muayene olamazsın yazıyor e devlette ne yapmam lazım hepsini mi yatircam ben.ayrica ben istemedim bana otomatik nasıl yerleştirirsin nasıl bı sistem aq ben hastaneye gitmiyorum bir senedir gitmedim diye benden niye para alıyorsun.simdi gitmek istiyorum borç var diyorEn ufak bir operasyon da bile ödeyeceksin yoksa işlem yapamayız diyorlar
Napalım peki ödemeyelim mi2015 öncesi , bir daha 5 sene sonra gelir af oda 2025 öncesi belki, o zamana kadar borca faiz işlenir
Sgkda çalışan bir dostum var ödeme sana zararı yok haciz gelmez bir şey olmaz dedi af çıkar vs dedi benim borç 26 kNapalım peki ödemeyelim mi
Ödeme dsotum yakın zamanda işe gir durumların nedir bilmiyorum ama , ödüyoruz da ne oluyor enayi gibi sonrası af çıkıyor ödeyenler ortada kalıyor, lanet gelsin bu sisteme , yansın dünya bir an önceNapalım peki ödemeyelim mi
DoğrudurBeyler birşey soracaktim bilgisi olan varsa size zahmet 1 aydır çalışmiyorum işten çıktıktan sonra 3 ay hastane işlemlerin de bu sorun olmuyormuş doğrumudur