Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GSS Prim Borcu

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,296
1,198
113
Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir

Ekli dosyalar

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,296
1,198
113
Gelir testi mı vermem lazım bilenler aydınlatabilir mı yoksa sene sonuna kadar 30 k yı geçer

halit14533

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,536
1,458
113
6 senedir sigortasizim evde kendi isimi yapiyorum inan olsun hic bakmadim bile ama bu kadar zam koymakta anasinin bilmem neyi

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,338
3,089
113
Yeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Ödeme .ben hiçbir ceza vergi GSS odemiyorum hükümet değişmeden de ödemem isterse hapse atsin

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,683
17,302
113
Gecen sene 4120tl vardi lanet olsun dedim odeyeyim kurtulayim borcum olmasin hicbiryere. Sıfırladım kafam rahatladı. 2 3 gundurde sms geliyo gelir testiniz duzenlenmistir sosyal kuruma gidin diye iplemiyodum surekli sms gelincr bi bakayim dedim 1750tl gecirmisler 2 aydir issizim diye neyse dedim gidim su sosyal tesislere diye simdi senin yazini gordum bidaha kontrol edeyim dedim bide ne goreyim 3500tl borcluymusum bide bunun karsiliginda 13500tl faiz binmis toplamda 17 bin tl borcum varmis. Hay ben bunlarin anasini sikeyim ulan sifirladik borcumuz olmasin diye sen ne ara 3500 yasladin bide ustune 13500tl gecikme faizi koydun cildiricam gece gece bu nasil istir

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,875
14,729
113
Odeme dostum be hic odemedim yillar sonra silindi gitti

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,867
2,135
113
Vay qw benimde 22 bin borç varmış😂

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,079
2,348
113
Durdurmak için gidir bildirmen lazım bildirmediğin için çalışıyo sayılıyomuş öyle bişeydi her ay artıyo bende 10 senedir sigortasızım devlet e bildirmediğim için çalışıyo saymışlar

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,079
2,348
113
Ek olarak devlet genelde sıfırlıyo bunları bikaç hafta önce 2018 öncesi borçları mı ne silmişti

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,134
1,844
113
Bu durum gerçekten kötü her hangi bir operasyon veya ameliyat zamanı ödetiyorlar bir şekilde

slkbu123

2005...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,743
864
113
devlette en ıyı kosulda 2 3 haftada anca sıra alıyon adam akıllı hızmet bıle alamıyon gıtmesen bıle gecırıyolar ozel hastane bile daha ucuza gelır

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
963
742
93
Beyler bu silinen anapara mi faiz mi 3-5 yılda bir silinen prim borcu ?