- 174
- 45
- 28
Ödemiyor bu site bakiye siliyolar ya da kafasına göre takılıyor üye olmayın
Odeme yapmama ihtimali yok ! Aynı ip ise odemezÖdemiyor bu site bakiye siliyolar ya da kafasına göre takılıyor üye olmayın
Ödemez
Çevrim kasada 400 Ken bitti çekim verdim geldiNasıl 400 alıyorsun? 1500 çekmen lazım
50 kişi çekim yaptı ne alakaÖdemiyor bu site bakiye siliyolar ya da kafasına göre takılıyor üye olmayın
Bana yapmadı dandik siteÖdeme yapıyo mu
Benimde bakiyemi sildiler yalan konuşmayın insanlar normal site diye para yatıracaklar dolandırıcı bunlar50 kişi çekim yaptı ne alaka
Kolpa soye burası canları kime isterse ona öderlerBenimde bakiyemi sildiler yalan konuşmayın insanlar normal site diye para yatıracaklar dolandırıcı bunlar
3 Dk Ödedi Paylaşan Arkadaşa TeşekkürlerÜyeliği doğruladım çekimi verdik bakalım ödicekmi 🙈
Yahu kaç ay önceki mesajı siz nasıl bulup da cevap yazıp konuyu portletiyorsunuz ya'Bana yapmadı dandik site
Ip yalani deyip tum bakiyeyi sildiler once 1500 e sabitlediler canli ip dedi ickagtci hoc bulasmayin bosuna oynarsinjz
Güncel giriş atar mısınız girmiyor
Boşa girme ödeme yapmıyor ip ve çoklu hesap diyor hesabı kapatıyorGüncel giriş atar mısınız girmiyor
O farketmiyo kafasına göre bu site merdiven altı buraBen üye değilmişim