- 1,145
- 309
- 83
Biz 10 sene önce üye olduk hellam vermiler
Boşuna üye olmayın vermiyorlar para mara ip falan diyorlar.
Kaç dakikada ödediler dostÇekim öden di teşekkürler paylaşan arkadasa
1100 den sıfırladım bende öderler ama çoğu kişi çekmiş tebrikler
İnş dost kimlik onayı diyor canlı destekle görüşüyorum1100 den sıfırladım bende öderler ama çoğu kişi çekmiş tebrikler
Gönder reis 5 dk ödeme alirsinİnş dost kimlik onayı diyor canlı destekle görüşüyorum
Canlı destek sakat galiba 2 saatte bir cevap veriyor ayar oldum ya şu parayı çekiyimde daha girmem bu siteyeGönder reis 5 dk ödeme alirsin
Eskiden iyidi ama şuan yatirim yalilcak bir site değil ama ödemeyi alırsın kimliği attiysanCanlı destek sakat galiba 2 saatte bir cevap veriyor ayar oldum ya şu parayı çekiyimde daha girmem bu siteye
İp dediler sildilerEskiden iyidi ama şuan yatirim yalilcak bir site değil ama ödemeyi alırsın kimliği attiysan
Kafasına göre ödeme yapan bir site kesinlikle yatırım yapılmaz dikkatli olun denemeyife bir ödeyip 5 ödemiyor belli
Ulan ya sabahtan beri çoğu kişiye odeme yaptı vallahi geçmiş olsun reis çakallar götleri sıkışınca ip diyorlar
Çakallar ya daha yeni konuyu görüp üye olduk ödeme yapmıcaksınız ne diye bonus açarsınız onuda anlamamUlan ya sabahtan beri çoğu kişiye odeme yaptı vallahi geçmiş olsun reis çakallar götleri sıkışınca ip diyorlar
Bunlar şerefsizler. İp deyip ödeme yapmıyorlar bide kimlik on yüzü istiyorlar arka selfieÇakallar ya daha yeni konuyu görüp üye olduk ödeme yapmıcaksınız ne diye bonus açarsınız onuda anlamam
Karaktersizler zaten eski üyeleri dışında yatırım alamaz bu yaptığından sonra kimse güvenipte 1 lira yatırmaz bu sahtekarlaraBunlar şerefsizler. İp deyip ödeme yapmıyorlar bide kimlik on yüzü istiyorlar arka selfie
Aynen haklısın kimlik ön yüzü arka yüzü isteyen sitelere güvenmiyorum sanki kimliğimizi satıyoruz gibi geliyor sonuçta banka havalesi çekim ne gerek var kimligeKaraktersizler zaten eski üyeleri dışında yatırım alamaz bu yaptığından sonra kimse güvenipte 1 lira yatırmaz bu sahtekarlara
Kanka evet ben burda ödeme aldıktan sonra başka siteye yatırıp 30 k çekmiştimkanka cidden yapıyor mu ödeme