avel bide inandirici olsun diye aviator falan yazmisArkadaşlar 500TL veriyor 5K yap 500 çek.. Çekim ekranında minimum 1K talep verebildiğimiz için 5K ya ulaştığınızda canlı destekten manuel çekim yapmanız gerekiyor(Site ödüyor, aviatörde yaptım çektim 5dkda gönderdiler)https://goldenpalace101.com/
Knka sende Bi görsel atıyon orada yatırım yazıyo 😅Sen şu banını bi yesene artık lugat özürlüsü ya
Report at aga ban yesin avelavel bide inandirici olsun diye aviator falan yazmis
benide red etti gittim wp numarasına yazdım hemen eklediler :d30 dk sıra bekledik ajan reddetti
Kanka herkeze inanma dolandırıcı site adamı bu ben adamı tanirim hemenKnka sende Bi görsel atıyon orada yatırım yazıyo 😅
@Shellac Abi Konuyu Kilitle Dolandırıcı siteye üye kasıyor
Ağzını büzmüş bide aw kürdülan izzet ikram küfür ediyorsun yatırımsız site için genel kaplumbağa.. yemin mi vereyim daha ne istiyorsun ss at dedin attım buraya tipine eşgaline geçirdiğim. Siktir git akşam akşam canımı sıkma benim bide dövme yapmış iman tahtasına salak herif
Para çekim yaparken ne yapacaksın eslesmiyince sendeki akıl kimsede yokHerhangi Bi tc ile üye olunuyor sallayın tcyi sahte site yüksek ihtimal 😂
Kardeşim nasıl aldın bonusuBeyler slotları sahte bu sitenin imkanı yok kazanamazsınız neden biliyormusunuz big bass splashta bonusa giriyor oyun normal şartlarda oyunu bilen bilir scatter atmadan oyunu bitirmez ama oyunu tak diye bitirdi ve artı olarak oyunda pragmatik turnuvanın herhangi bir ibaresi yok
@Shellac @Daimon @Başkan
Konuyu kilitlermisiniz size zahmet
milletle dalga geçme ban yiceksin sen boş yapmalan izzet ikram küfür ediyorsun yatırımsız site için genel kaplumbağa.. yemin mi vereyim daha ne istiyorsun ss at dedin attım buraya tipine eşgaline geçirdiğim. Siktir git akşam akşam canımı sıkma benim bide dövme yapmış iman tahtasına salak herif
burda milletin tipine laf etme o kalemi makatına saplarımAğzını büzmüş bide aw kürdü
Takılma bunlar her bonusa böyle bilmiş bilmiş konuşuyorlarlan izzet ikram küfür ediyorsun yatırımsız site için genel kaplumbağa.. yemin mi vereyim daha ne istiyorsun ss at dedin attım buraya tipine eşgaline geçirdiğim. Siktir git akşam akşam canımı sıkma benim bide dövme yapmış iman tahtasına salak herif
Kardeşim alma üye dahi olma kazanamayacaksın çünkü slotları sahteKardeşim nasıl aldın bonusu