- 21,554
- 12,625
- 113
Ewet aldim 500 luk satin alma 60 tl odediDestek mi ekliyor
Ewet aldim 500 luk satin alma 60 tl odediDestek mi ekliyor
Lan pejmurde herif sana yalan borcum mu var eşgali bozuğa bak aw bizi hizaya getirecek😃işine gelirse kullan işine gelmezse defol git.. sanki herşey 4/4 lük benden maksimum paylaşım bekliyor puştUlan Lale avide 5k yaptım diyrosjn got canlı slot alanı dışı yasak diyo s.
YesDestekmi ekliyor Bonusu
Lan gavat gavat gavat sen avide 5k yaptin cektin eyw canlı avide kullanim yasak diyo Ya o yada Sen süzme yalancısın sen anlaidnLan pejmurde herif sana yalan borcum mu var eşgali bozuğa bak aw bizi hizaya getirecek😃işine gelirse kullan işine gelmezse defol git.. sanki herşey 4/4 lük benden maksimum paylaşım bekliyor puşt
Eyv bekliyorum gelirse 2 de bir türlü 1 olmadi
Az önce 1 di benim destekten attı beni dikakt etEyv bekliyorum gelirse 2 de bir türlü 1 olmadi
Dün ben denedim burayı desteğe sordum yatırım şartı yoktu dostum lakin senin günahını almak istemiyorum eyvallahDostum vallahi bende yorumlarda bir arkadaştan gördüm linki yatırmışız diye girdim çevirdim aviatörde şansa 5K oldu canlı desteğe dedim minimum 1K çekebiliyoruz nasıl olacak diye, inan bilgisi istedi 5dk sürmedi geldi para