- 23,939
- 10,582
- 113
Herkesi listeye koysak tüm foruma dağıtım yapmam lazımHani. Metinim biz yokuz listede![]()
Herkesi listeye koysak tüm foruma dağıtım yapmam lazımHani. Metinim biz yokuz listede![]()
Tmm aldık mesajıHerkesi listeye koysak tüm foruma dağıtım yapmam lazım![]()
Yap nolmusHerkesi listeye koysak tüm foruma dağıtım yapmam lazım![]()
Birilerine zamanında yaptık güzelliklerimizi metinim çabuk unutulmuşuzzYap nolmus
Guzellık ysptıklarına ılerde guzellık yapsın dıye yaptıysan yapma dostumBirilerine zamanında yaptık güzelliklerimizi metinim çabuk unutulmuşuzz
İlerde güzellik yapsınlar diyerek yapmadık ama insanın aklındada kalmayı düşündük gördüğün gibi ama çabuk unutulmuşuz iyi gecelerGuzellık ysptıklarına ılerde guzellık yapsın dıye yaptıysan yapma dostum
Her lısteye gıremezsın dostum saglık olsunİlerde güzellik yapsınlar diyerek yapmadık ama insanın aklındada kalmayı düşündük gördüğün gibi ama çabuk unutulmuşuz iyi geceler
Aynen her listeye de sokmayız artık bakalım bi haftaya kadarHer lısteye gıremezsın dostum saglık olsun
Forumun yarısının bana parası geçmiştir. Herkese nasıl yetişebilirim. Kazandıkça birilerini görüyorum. Birkaç gündur Arka planda kaç kişiye ödül de atmışımimdir. Kazandığımız 3 kuruş zaten.İlerde güzellik yapsınlar diyerek yapmadık ama insanın aklındada kalmayı düşündük gördüğün gibi ama çabuk unutulmuşuz iyi geceler
Saka yapıyor benceForumun yarısının bana parası geçmiştir. Herkese nasıl yetişebilirim. Kazandıkça birilerini görüyorum. Birkaç gündur Arka planda kaç kişiye ödül de atmışımimdir. Kazandığımız 3 kuruş zaten.
Sanmam Gönül isterki herkesi mutlu edelim. Onu yapmak için çok kazanmak lazım.Saka yapıyor bence
hep unutuluyoz zaten dost ):Birilerine zamanında yaptık güzelliklerimizi metinim çabuk unutulmuşuzz
Yok@sinansrml63 buralardamisin
Uyuyodur@sinansrml63 buralardamisin
Ben yaparım dagıtımı@sinansrml63 buralardamisin
Ne var g.metin@sinansrml63 buralardamisin
Yemedik g.metinForumun yarısının bana parası geçmiştir. Herkese nasıl yetişebilirim. Kazandıkça birilerini görüyorum. Birkaç gündur Arka planda kaç kişiye ödül de atmışımimdir. Kazandığımız 3 kuruş zaten.
Sen Zengin adamsın 3-5 kuruşu napcanYemedik g.metin
Bazen 3 5 kurus buyuk is gorur g.metin anladin sanirimSen Zengin adamsın 3-5 kuruşu napcan