- 27,956
- 27,168
- 113
Kalsin dost puahaBasarili olursam Erhanima feda olsun, 100 sikke.
@Erhan2121
Kalsin dost puahaBasarili olursam Erhanima feda olsun, 100 sikke.
@Erhan2121
Karşılıklı gol var MetinMetin karşılıksız iş yapmaz şu an rolling yaptıracağı kişilerden ertesi gün aynı şekilde rolling isteyecek ve her zaman ilk adımı karşıdan bekler değişik bi char jsjsj
Abi su adami yanlis tanitmayin lutfen, bana gecen rolling yaptirdi sag olsun ertesi gun istemedi.Metin karşılıksız iş yapmaz şu an rolling yaptıracağı kişilerden ertesi gün aynı şekilde rolling isteyecek ve her zaman ilk adımı karşıdan bekler değişik bi char jsjsj
Dm kapalı dost
Yakında ibana düşmeden isteyecek 😂Abi su adami yanlis tanitmayin lutfen, su an bana gecen rolling yaptirdi sag olsun ertesi gun istemedi.
10 dakika sonra istedi lutfen ama lutfen.
Faiz günahtır, faizini istemez Metinim çok mübarek adamdir.Abi su adami yanlis tanitmayin lutfen, su an bana gecen rolling yaptirdi sag olsun ertesi gun istemedi.
10 dakika sonra istedi lutfen ama lutfen.
Dm kapalı dostum
Golcü 4 kazandı 3 kişiye roll açtırıyor be günlere kaldık kanka 😅🤣🤣Geldi mi burasi
Şimdi atabilirsiniz @AzraeLDm kapalı dost
Eyvallah kral
Adaşşş
Kesene bereket metinbaba
Yapsak da laf yiyoruz yapmasak ta looGolcü 4 kazandı 3 kişiye roll açtırıyor be günlere kaldık kanka 😅🤣🤣
Tesekkurler, kesene bereket.
Tebrik etmek lazım dost ne diyelimGolcü 4 kazandı 3 kişiye roll açtırıyor be günlere kaldık kanka 😅🤣🤣
4k aldık 3 kişiye 500 er rolling bakiyesi verdik daha ne yapalım. Hepsini mi dagitalim dimi yani. Onlarda başarılı olursa 1-2 kişiyi görür böylece akar dururuzTebrik etmek lazım dost ne diyelim