- 8,799
- 8,368
- 113
Hadi iyi geceler cümleten benim mesai bitti 
Zıbar dostHadi iyi geceler cümleten benim mesai bitti![]()
bugun sadece 380 lıra dolandırabılmısız ısler zayıftı yarın cuma bereketlı olur dost sansımız bol olsunZıbar dost
Ben senin bu saatte atm gitmeni istemem 😉Bitti dost gidiyon mu atmye son kez soruyom ben senin icin giderdim
Birde bu megapari hakkinda bi konu acmissin kardeşim ordan yazamadim. Aldigin bonustan ne çıkarsa örnek 700 tl orda cewrim kati yazar bu 1xbette 10 kati yani o oyunda 7000 tl kadar oyun oynarsan kazanç kayba bakmadan 700 tl hesabına yansiyor.. yani köşede duruyor o bonus yazdigi kat kadar hesapta para warsa oynaman lazim kazandigin Bonus para ile oyun oynayamazsin o köşede 1 hafta felan suresi war sonra silinir o Bonus ordan..Bitti dost gidiyon mu atmye son kez soruyom ben senin icin giderdim
Millet de sigara alacak para yok o miktarları riske atmaz kimse 2 orana bassan daha kaarlı olursun slotta verme çevrimi tamamlama ihtimali yüzde 20 bile değil tuzak bilerek verdikleri oyunu açıyorlar frespin den yüksek veriyor sonra Bi yatırıyorsun hiç bir şey vermiyor oyunlarBirde bu megapari hakkinda bi konu acmissin kardeşim ordan yazamadim. Aldigin bonustan ne çıkarsa örnek 700 tl orda cewrim kati yazar bu 1xbette 10 kati yani o oyunda 7000 tl kadar oyun oynarsan kazanç kayba bakmadan 700 tl hesabına yansiyor.. yani köşede duruyor o bonus yazdigi kat kadar hesapta para warsa oynaman lazim kazandigin Bonus para ile oyun oynayamazsin o köşede 1 hafta felan suresi war sonra silinir o Bonus ordan..
Dostum tabiki orası öyle ama be soruya karşılık yazdim şimdi örnek olarak 700 tl olarak dedim bu miktar verilen prokodtan 100 tlde çıkabilirdi aynı oyunda 1000 tl oynayıp 100tl ekxtradan alabilirsin 10 tl cikip 100 tl oynadığında 10 tl bedawa alabilirsin. Kiii zaten bunu kullananlar slot oynama tercihi olanlar icin 👍Millet de sigara alacak para yok o miktarları riske atmaz kimse 2 orana bassan daha kaarlı olursun slotta verme çevrimi tamamlama ihtimali yüzde 20 bile değil tuzak bilerek verdikleri oyunu açıyorlar frespin den yüksek veriyor sonra Bi yatırıyorsun hiç bir şey vermiyor oyunlar