- 36,930
- 37,101
- 113
Dost bize cevap vermedin iplemedin biziKardeşim oynadığından fazla werirse sat maçın tutmuyursan 👍
Dost bize cevap vermedin iplemedin biziKardeşim oynadığından fazla werirse sat maçın tutmuyursan 👍
Harbi 36 oldu oranlar kapandi 2 sari kart birseyelr olduNiye bozsun ki 37 de 2 0 olucak ve kazanacak olan kuponu
Eyw dost hayırlı gecelerKupon gelirse yarın bi roll yada çekiliş acar 2 3 dostu görürüz dostlar kafama yatanda mac yok gece bulteninde ana paramizi kurtarip devam ederiz simdiden herkese iyi geceler
Hangi konuda kardeşim gormemisimdir 🤔Dost bize cevap vermedin iplemedin bizi
Bozmam kar yoksa dilim cok yandi adam 45+5 de atti 90+8 de atti giderse gitsin kar vermiyorsa bozmam kardesimcashout 250 falandır 3 4 dkya bozmassan 100 lıraya duser
Bunlar hep tecrube dost o dakikada bişeyler yaşanacagını biliyoruz ki konusuyoruz istiyosan bi 250 at rolling acayım hunerlerimi görHarbi 36 oldu oranlar kapandi 2 sari kart birseyelr oldu
Rolu yarın gece yapcaz 😄Bunlar hep tecrube dost o dakikada bişeyler yaşanacagını biliyoruz ki konusuyoruz istiyosan bi 250 at rolling acayım hunerlerimi gör
iy 2 0 banko dostbu sahtekarlar hep aynı nane 7.dk da gol bekle 90a kadar 2.golü
Sen yarın gece yapcaksan yarın yap at ben şimdi yapcamRolu yarın gece yapcaz 😄
Bol sansMerhaba dostlar tatil surecinde şehir dışındaydım çok aktif olamadim forumda umarım hepiniz iyisinizdir herkese bol sans hayırlı geceler dilerim kupon gelirse diğer kombinede çekiliş yaparız Ekli dosyayı görüntüle 269401
dost saat 12yı gectı suan zaten yarındayız kelıme oyunumu yapıyo bıze dayımızSen yarın gece yapcaksan yarın yap at ben şimdi yapcam
Sanırımdost saat 12yı gectı suan zaten yarındayız kelıme oyunumu yapıyo bıze dayımız
Olabilir at deniyelim@Distin bu NBA aslina döndü galiba bu gece 😃😃
Hee bunu cewap dediysen kardeşim persembeleei klasik zaten maç olmaz en fazla 3 mac cuma gecesi çünkü hepsi oynuyor takimlarin..Dost bugün nba neden yok tamda gaza gelmiştik