- 17,486
- 8,269
- 113
son paramı bastım takip edin gelirse bir kaç adım sonra atarım size söylenmeyin
Ekli dosyalar
-
317 KB Görüntüleme: 37
senin düşüncene göre iyi madem en azından benimki çekiliş bitiminde , baştan sonra demeyim de ortadan sonuna kadar yanlışını fark edemeyen sen e ulaşmaya çalıştım ama onu da anlamıyon.Çekiliş bitince yanlışların ortaya çıktı çünkü kardeş
Bol şanslar Hamza dostson paramı bastım takip edin gelirse bir kaç adım sonra atarım size söylenmeyin
Bol şans brooyav dayı sen şakamısın neyin isyanı bu aylığını almamış eleman gibi şakamısın sen git yat
Haksızlık ediyorsun kanka ama köyü niyetli değilsin anladım onu eyvallah ne diyimsenin düşüncene göre iyi madem en azından benimki çekiliş bitiminde , baştan sonra demeyim de ortadan sonuna kadar yanlışını fark edemeyen sen e ulaşmaya çalıştım ama onu da anlamıyon.
Hakkımızı yedin goko.ayip lan bilader 😂😂Haksızlık ediyorsun kanka ama köyü niyetli değilsin anladım onu eyvallah ne diyim
@Hamzaxaslan goko sana nasıl.kiydi.o.kdr.da ugrastm ben varm.bana ver diye 😂😂Haksızlık ediyorsun kanka ama köyü niyetli değilsin anladım onu eyvallah ne diyim
O.kdr.gozlerm.agridi maç bakmaktan bakmadm bilebasarlen 3 dkka vardı ev 3 dkkadır sayı atmadı şansımıza
canı sağolsun dostum ne diyim adam 3 dkka demiş cevap bveremedik çalışırken yapacak bit şey yok@Hamzaxaslan goko sana nasıl.kiydi.o.kdr.da ugrastm ben varm.bana ver diye 😂😂
Basaramadk bro 😂😂canı sağolsun dostum ne diyim adam 3 dkka demiş cevap bveremedik çalışırken yapacak bit şey yok
Geçmiş olsun artık başka kuponabasarlen 3 dkka vardı ev 3 dkkadır sayı atmadı şansımıza