Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.55

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
la güzel kardeşim olay ödül alıp almamak değil ki siz neden anlamıyorsunu ya ? birde en baştan beri buradasın sence adamın yaptıgı hak mı kardesım benım
Kankacim en başta olanla 10 dk sonra geleni ayrı tutacak olsam belirtirdim diyorum sonuçta herkes takip etti diyorhm kit misin sen

Batugs09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
266
83
Hesabınıza Para geldi Bildirimi düşmeyince, Roller değişiyor İşte :D

sabahtan akşama 5 Ödül Alırlar, 1 Ödül daha var denince oda ona gidecek öyle alışmışlar ki o on gitmezse yazar çizerler
Harbiden ha bazı isimler sabahtan aksama kadar alır her konuda ilk yazarlar eee anlamadığım bunların boş vakti çok diye bizim gibi sonradan gelenler hiç odül alamayacak mı hep boş vakti olanlar 10 kere ödül mü alacak ona bakarsak o daha büyük haksızlık

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
3,833
113
Harbiden ha bazı isimler sabahtan aksama kadar alır her konuda ilk yazarlar eee anlamadığım bunların boş vakti çok diye bizim gibi sonradan gelenler hiç odül alamayacak mı hep boş vakti olanlar 10 kere ödül mü alacak ona bakarsak o daha büyük haksızlık
ya sen kazanırsın ya ben kazanırım , şans parası bu burdan güzel bir miktar çıkar , sende pişen bizede düşer ama bizimkilerde sıkıntı hep bana hep bana gibi oluyor

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,254
575
113
Beyler alt tarafı çekiliş hepimiz bitik durumdayız hepimiz başından beri bekledik bekliyoruz ama inanın gerek yok ortada bi haksızlık olsada olmasada gerek yok 3 günlük dünya, emin olun sinirlenmek kalp kırmak için çok gereksiz bi konu bi çoğumuz şurada 2 saat sonra kalkıp işe gidecek zaten borca çalışıyoruz günlük hayatta ki sinir stres yetmiyor mu bence yetip artıyor bile gerek yok bunlara. Cümleten hayırlı geceler beyler ben ufaktan uzuyorum nasip değilmiş

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,693
3,252
113
ufak meblaglar için hakkım yensin skımde olmaz paranın kopegı degılız vakit gecirdim sımdıde yatıyorum herkese iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...