- 504
- 154
- 43
olur böyle şeyler takılmayın. bile isteye vaktinizi verdiniz buraya dostlar çıkmayınca rollenmeyin lütffen
Haklılık payı olan adamı desteklerim dost.ilk yazdıkları yanlış değildi. Bana göre doğruysa parasının olması önemli değil. Parası olan bana göre yanlışsa da onu eleştiririm. Bana göre yaptığın yanlış. Belirtiyorum tekrar bana göre yanlış!!Yok hocam seni severim zaten de babanin yazdıklarını destekliyor oldun destek çıkışın ona kırıldım
Takip etmeyen kimse ödül almadi su an@GOKAYBET yanlış anlama kanka sitem etmiyorum rol takip edenlere dedin diye biraz laf ettim
Hak kavramına katılmam ben olayda bir sapma yoktuHaklılık payı olan adamı desteklerim dost.ilk yazdıkları yanlış değildi. Bana göre doğruysa parasının olması önemli değil. Parası olan bana göre yanlışsa da onu eleştiririm. Bana göre yaptığın yanlış. Belirtiyorum tekrar bana göre yanlış!!
Bilader adam soru sordu, bir şanslı bildi ki herkes yorum yazdı bilen kazandı sonuçta bir kişiye ödül gitti burada ne var ters giden ? 3 kişi dedi 1 kişiye arttırdı?reis durumu forumdan herkese anlat bak bakayım kıme hak verecekler deki ben başta 3 takip edene ödül dedim 2 kişi seçtim takip edenlerden 3.kişiyi seçmeye gelince takip edenlerden değilde soruma cevap verenlerden seçtim diye bakalım ne diyecekler bende takip ettimde ben kendim için söylemiyorumki benden önce hakedenlerde var onlar ıcın soyluyorum reis söz vardır bilir misin oyun içinde kural değişmez diye heh bunu uygularsan sevinirim
Dostum 2 kura yaptik zaten hangi tarafı yanlış kuraya da takip edenler girdi zaten harbiden hatalisinHaklılık payı olan adamı desteklerim dost.ilk yazdıkları yanlış değildi. Bana göre doğruysa parasının olması önemli değil. Parası olan bana göre yanlışsa da onu eleştiririm. Bana göre yaptığın yanlış. Belirtiyorum tekrar bana göre yanlış!!
valla reisim sende biliyorsun da haksızlık yaptıgını ama haksızlık demeyelim hata diyelim sonra vfarkına varabilirsin belki ama yinede parayı dagıtman bıle cok hos bbırsey ama sen lafı tersten anlıyorsunYa kanka deli misin divane mi başta 3 kişi ödül dedik iki kişi kura seçti zaten gelip haksızlık yazacak kadar yüzsüz olma ya
Kanka yemin ederim cevap vermeye gerek yok neyse son adımı yapar yatarız bu arkadaşlar da bir daha konuma gelmezse sevinirim harbiden 10 dk zevkimiz vardı içine sictiniz aqBilader adam soru sordu, bir şanslı bildi ki herkes yorum yazdı bilen kazandı sonuçta bir kişiye ödül gitti burada ne var ters giden ? 3 kişi dedi 1 kişiye arttırdı?
Lan nerde yaptım haksizligi hasta mısın bilader sen defol git konudan ya aaa beni buldu lanvalla reisim sende biliyorsun da haksızlık yaptıgını ama haksızlık demeyelim hata diyelim sonra vfarkına varabilirsin belki ama yinede parayı dagıtman bıle cok hos bbırsey ama sen lafı tersten anlıyorsun
Ya dost burada baştan takip eden 5 kişi var zaten 4 kişiye vereceğim diyorsun. Sonradan challenge çıkıyor. 1.30 saat maçı zaten millet takip etmiş. 2 saat de burada farklı etkinlik peşindesin.Dostum 2 kura yaptik zaten hangi tarafı yanlış kuraya da takip edenler girdi zaten harbiden hatalisin
Ben anlamadım yemin ederim Ödül , Dağıtılıyor Challange dedin soru sordun bilen Kazandı o sıra herkes te yorumunu yazdı , şimdi burda ne var daha da güzel oldu ama dediğim gibi anlamadımKanka yemin ederim cevap vermeye gerek yok neyse son adımı yapar yatarız bu arkadaşlar da bir daha konuma gelmezse sevinirim harbiden 10 dk zevkimiz vardı içine sictiniz aq
yok kanki ben bekliyorum challegene katılacam yok dersen cıkarımLan nerde yaptım haksizligi hasta mısın bilader sen defol git konudan ya aaa beni buldu lan
Kanka ne başı sonu ya 5. Dk da gören adamla 15 . Dkda gören adami farklı mı degerlendireyim integral mi çözüyoruz kanka yaYa dost burada baştan takip eden 5 kişi var zaten 4 kişiye vereceğim diyorsun. Sonradan challenge çıkıyor. 1.30 saat maçı zaten millet takip etmiş. 2 saat de burada farklı etkinlik peşindesin.
Biri çıkıyor en çok dağıtımı sen yaptın bugüne kadar diyor. Buna gülünür. Bu adama nasıl küfür etmeyeceksin. Yalamadan başka bir şey değil
İlk gören alır diye bir şey mi dedim ben sonradan gören adam takip etmedi mi sanki yapma hocam yaKanka ne başı sonu ya 5. Dk da gören adamla 15 . Dkda gören adami farklı mı degerlendireyim integral mi çözüyoruz kanka ya
Sen şu an hepinizin abk desen haklısın diyecek insanlar var. Onlar sinir bozucuDostum 2 kura yaptik zaten hangi tarafı yanlış kuraya da takip edenler girdi zaten harbiden hatalisin