Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.55

Ryans1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
154
43
olur böyle şeyler takılmayın. bile isteye vaktinizi verdiniz buraya dostlar çıkmayınca rollenmeyin lütffen

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,153
19,938
113
Yok hocam seni severim zaten de babanin yazdıklarını destekliyor oldun destek çıkışın ona kırıldım
Haklılık payı olan adamı desteklerim dost.ilk yazdıkları yanlış değildi. Bana göre doğruysa parasının olması önemli değil. Parası olan bana göre yanlışsa da onu eleştiririm. Bana göre yaptığın yanlış. Belirtiyorum tekrar bana göre yanlış!!

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Haklılık payı olan adamı desteklerim dost.ilk yazdıkları yanlış değildi. Bana göre doğruysa parasının olması önemli değil. Parası olan bana göre yanlışsa da onu eleştiririm. Bana göre yaptığın yanlış. Belirtiyorum tekrar bana göre yanlış!!
Hak kavramına katılmam ben olayda bir sapma yoktu

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
3,833
113
reis durumu forumdan herkese anlat bak bakayım kıme hak verecekler deki ben başta 3 takip edene ödül dedim 2 kişi seçtim takip edenlerden 3.kişiyi seçmeye gelince takip edenlerden değilde soruma cevap verenlerden seçtim diye bakalım ne diyecekler bende takip ettimde ben kendim için söylemiyorumki benden önce hakedenlerde var onlar ıcın soyluyorum reis söz vardır bilir misin oyun içinde kural değişmez diye heh bunu uygularsan sevinirim
Bilader adam soru sordu, bir şanslı bildi ki herkes yorum yazdı bilen kazandı sonuçta bir kişiye ödül gitti burada ne var ters giden ? 3 kişi dedi 1 kişiye arttırdı?

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Dostum 2 kura yaptik zaten hangi tarafı yanlış kuraya da takip edenler girdi zaten harbiden hatalisin

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,817
9,257
113
La adam para vermek zorunda değil ki renklendiriyo olayı 😂😂😂

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,840
774
113
Ya kanka deli misin divane mi başta 3 kişi ödül dedik iki kişi kura seçti zaten gelip haksızlık yazacak kadar yüzsüz olma ya
valla reisim sende biliyorsun da haksızlık yaptıgını ama haksızlık demeyelim hata diyelim sonra vfarkına varabilirsin belki ama yinede parayı dagıtman bıle cok hos bbırsey ama sen lafı tersten anlıyorsun

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Bilader adam soru sordu, bir şanslı bildi ki herkes yorum yazdı bilen kazandı sonuçta bir kişiye ödül gitti burada ne var ters giden ? 3 kişi dedi 1 kişiye arttırdı?
Kanka yemin ederim cevap vermeye gerek yok neyse son adımı yapar yatarız bu arkadaşlar da bir daha konuma gelmezse sevinirim harbiden 10 dk zevkimiz vardı içine sictiniz aq

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,840
774
113
la beyler sakin olun adamla güzel güzel tartışıyoruzsövmeden etmeden aw :D

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
valla reisim sende biliyorsun da haksızlık yaptıgını ama haksızlık demeyelim hata diyelim sonra vfarkına varabilirsin belki ama yinede parayı dagıtman bıle cok hos bbırsey ama sen lafı tersten anlıyorsun
Lan nerde yaptım haksizligi hasta mısın bilader sen defol git konudan ya aaa beni buldu lan

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Lan son adım yine çekiliş konuya sictigin için yoksun kanka bu haksızlık mı mesela böyle itham altında bırakmak hoş değil konuyu baştan sona okuyan adam görür zaten neyin ne olduğunu

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,153
19,938
113
Dostum 2 kura yaptik zaten hangi tarafı yanlış kuraya da takip edenler girdi zaten harbiden hatalisin
Ya dost burada baştan takip eden 5 kişi var zaten 4 kişiye vereceğim diyorsun. Sonradan challenge çıkıyor. 1.30 saat maçı zaten millet takip etmiş. 2 saat de burada farklı etkinlik peşindesin.
Biri çıkıyor en çok dağıtımı sen yaptın bugüne kadar diyor. Buna gülünür. Bu adama nasıl küfür etmeyeceksin. Yalamadan başka bir şey değil

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
3,833
113
Kanka yemin ederim cevap vermeye gerek yok neyse son adımı yapar yatarız bu arkadaşlar da bir daha konuma gelmezse sevinirim harbiden 10 dk zevkimiz vardı içine sictiniz aq
Ben anlamadım yemin ederim Ödül , Dağıtılıyor Challange dedin soru sordun bilen Kazandı o sıra herkes te yorumunu yazdı , şimdi burda ne var daha da güzel oldu ama dediğim gibi anlamadım

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Ya dost burada baştan takip eden 5 kişi var zaten 4 kişiye vereceğim diyorsun. Sonradan challenge çıkıyor. 1.30 saat maçı zaten millet takip etmiş. 2 saat de burada farklı etkinlik peşindesin.
Biri çıkıyor en çok dağıtımı sen yaptın bugüne kadar diyor. Buna gülünür. Bu adama nasıl küfür etmeyeceksin. Yalamadan başka bir şey değil
Kanka ne başı sonu ya 5. Dk da gören adamla 15 . Dkda gören adami farklı mı degerlendireyim integral mi çözüyoruz kanka ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...