Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.55

Batugs09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,245
266
83
Benim anlamadığım sabribey zaten takip etmiş yani zaten takip eden 3 kişi almış adam 10 kisinin takip ettigi konuyu 3. Kisiyi takip edenlerden soru sorarak belirlemiş yani haksızlık nerde ben hala anlamadım

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,557
2,857
113
Ya dost burada baştan takip eden 5 kişi var zaten 4 kişiye vereceğim diyorsun. Sonradan challenge çıkıyor. 1.30 saat maçı zaten millet takip etmiş. 2 saat de burada farklı etkinlik peşindesin.
Biri çıkıyor en çok dağıtımı sen yaptın bugüne kadar diyor. Buna gülünür. Bu adama nasıl küfür etmeyeceksin. Yalamadan başka bir şey değil
Farklı etkinlik peşindeyim öyle mi kanka en azından senin gibi bitmek bilmeyen roller yapmıyorum ya

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,824
113
Benim anlamadığım sabribey zaten takip etmiş yani zaten takip eden 3 kişi almış adam 10 kisinin takip ettigi konuyu 3. Kisiyi takip edenlerden soru sorarak belirlemiş yani haksızlık nerde ben hala anlamadım
Hesabınıza Para geldi Bildirimi düşmeyince, Roller değişiyor İşte :D

sabahtan akşama 5 Ödül Alırlar, 1 Ödül daha var denince oda ona gidecek öyle alışmışlar ki o on gitmezse yazar çizerler

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,053
19,842
113
Farklı etkinlik peşindeyim öyle mi kanka en azından senin gibi bitmek bilmeyen roller yapmıyorum ya
Ben mi bitmek bilmeyen roll yapıyorum. Benim yaptığım roll bir saati geçmez be bitmesi 2 adım veya üç adım yaparım . Kasam yüksek olur tek kupon atar dağıtırım 8-10 kişiye. Denk gelmedin herhalde

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,557
2,857
113
Ben mi bitmek bilmeyen roll yapıyorum. Benim yaptığım roll bir saati geçmez be bitmesi 2 adım veya üç adım yaparım . Kasam yüksek olur tek kupon atar dağıtırım 8-10 kişiye. Denk gelmedin herhalde
3 adım yeterince rezil dost

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
774
113
Kanka adamlara çıkmadı diye konuya dicmaya karar verdiler konu bu
olm sığır mısın sen hakeret etmıyorum dıyorum zorlatıyorsun bız ne zaman sana dedik bıze neden cıkmadı tam şahıs olarak ısımmı verdık sana ılk olarak sana peatsx bu arkadaşı soyledım en cok bu haketti diye secılmedı dıye ahraz ya sıkıntıların var ha senin :D

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,557
2,857
113
olm sığır mısın sen hakeret etmıyorum dıyorum zorlatıyorsun bız ne zaman sana dedik bıze neden cıkmadı tam şahıs olarak ısımmı verdık sana ılk olarak sana peatsx bu arkadaşı soyledım en cok bu haketti diye secılmedı dıye ahraz ya sıkıntıların var ha senin :D
Yukarda demedigin kalmadi bro sığır migir bırak bu işleri harbiden polemiğe girmek istemiyorum boş boş konuşuyorsun 3 adam kazandı suban 3 u de konudahdi haksız kazanan yok

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
774
113
Hesabınıza Para geldi Bildirimi düşmeyince, Roller değişiyor İşte :D

sabahtan akşama 5 Ödül Alırlar, 1 Ödül daha var denince oda ona gidecek öyle alışmışlar ki o on gitmezse yazar çizerler
la güzel kardeşim olay ödül alıp almamak değil ki siz neden anlamıyorsunu ya ? birde en baştan beri buradasın sence adamın yaptıgı hak mı kardesım benım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...