Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.55

kaansolar1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
8
8
ya kanka rol takip edenler diosun okey öle olsun skntı yokda sen challenge yapıosun burda liste oluşturup çekiliş yapsaydın daha mantıklıydı

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
774
113
Nerde haksızlık güzel kardeşim ya neyse iletişim kurmayalim iyi geceler dost
sıkıntı yok reisim amaç hakkı ortaya cıkarmak sor bakayım peatsx ' e yaptıgın doğru oldumu 3. adam seçiminde veya baskasına sorabilirsin

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,557
2,857
113
ya kanka rol takip edenler diosun okey öle olsun skntı yokda sen challenge yapıosun burda liste oluşturup çekiliş yapsaydın daha mantıklıydı
Dostum fikir aldım takip edenlerden ya konu başında yoksun burada neler neler yazdın

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Kardeşim 59 mesajın var senin ödül alman mantıksız zaten

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
774
113
Hocam harbi yakıştıramıyorum yaklaşımını suan
reis durumu forumdan herkese anlat bak bakayım kıme hak verecekler deki ben başta 3 takip edene ödül dedim 2 kişi seçtim takip edenlerden 3.kişiyi seçmeye gelince takip edenlerden değilde soruma cevap verenlerden seçtim diye bakalım ne diyecekler bende takip ettimde ben kendim için söylemiyorumki benden önce hakedenlerde var onlar ıcın soyluyorum reis söz vardır bilir misin oyun içinde kural değişmez diye heh bunu uygularsan sevinirim

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,557
2,857
113
reis durumu forumdan herkese anlat bak bakayım kıme hak verecekler deki ben başta 3 takip edene ödül dedim 2 kişi seçtim takip edenlerden 3.kişiyi seçmeye gelince takip edenlerden değilde soruma cevap verenlerden seçtim diye bakalım ne diyecekler bende takip ettimde ben kendim için söylemiyorumki benden önce hakedenlerde var onlar ıcın soyluyorum reis söz vardır bilir misin oyun içinde kural değişmez diye heh bunu uygularsan sevinirim
Ya kanka deli misin divane mi başta 3 kişi ödül dedik iki kişi kura seçti zaten gelip haksızlık yazacak kadar yüzsüz olma ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...