- 5,786
- 3,824
- 113
Sabri reis inşallah Fazlasını kazanırsın öyle şey Olurmu bol bol şansların OlsunŞu borcumu halledersem 3200 söz senide gorcem
Sabri reis inşallah Fazlasını kazanırsın öyle şey Olurmu bol bol şansların OlsunŞu borcumu halledersem 3200 söz senide gorcem
Son çeyrek gelmişsinmaç başından beri takip eden 3 5 kişiydik konudada takip edenlerden gönderilecek dendi ama challenge yaptın hak yemiş oldun
Şu patron adamın öyle dibi ki tarifi yok kardeşim benimyav kimseye yaranamazsın ya adam ne güzel kazanç sağlayıp dağıtım yapıyor çıkmayanlar uzatmasın
Dana işte kankamSon çeyrek gelmişsin dost
yok reis sana ben reise haksız oldugunu anlatmaya calısıyıorum mesele para değil kibeyler ufak bi para icin birbirimizi uzmeyelim
Sana burada laf yok yanlış anlaşılmasın. Ben sürekli ne desem şakşaklayanlara lafım. Üç gün sonra roller değişir anlarsınBak ben sana güzel yaklasiyorum hâlâ laf atıyorsun dostum bana
Sözüm sözSabri reis inşallah Fazlasını kazanırsın öyle şey Olurmu bol bol şansların Olsun
Valla ben sadece okuyorum yazılanları para her zaman var olur beyler ama arkadaş muhabbet her zaman olmazDost şunu anlayamıyor adamlar mis gibi vakit geçirdik tavırlara bak
Kanka 45 dk takip edenle 37 dk takip eden adamı ayiracaksam ne anlamı var o zaman dağıtımın mantık lütfen kankam yareisim nasıl hoş değil diyebilirisn @peats bu adam en basından beri takip etti ilk yazılması gereken adam hadi ilk ikide seçilmedi adam 3.seçilirim diye bekliyor 1 saattir sen bi anda kuralı değiştirdin
Kanka işin kötü tarafı da bir cekilis daha var adamlar otomatik elendi aqValla ben sadece okuyorum yazılanları para her zaman var olur beyler ama arkadaş muhabbet her zaman olmaz
Reis şimdi son 1 kişi daha mı var yoksa bitti miKanka 45 dk takip edenle 37 dk takip eden adamı ayiracaksam ne anlamı var o zaman dağıtımın mantık lütfen kankam ya
reisim sen sıkıntılı mısın kendi belli etti ne demek bak tekrar anlatıyorum takip edenlere 3 kişiye ödül dedin 2 kişiyi seçtin sonra 3.yü seçerken rastgele seçtin ? sence de burada bir mantık hatası yok mu hakkaniyetli bir davranış mı bu ?Gerek yok polemiğe marley dostun kötü niyeti olmadığını biliyorum da bu baba nick'li arkadaş güzel kendini belli etti
Nerde haksızlık güzel kardeşim ya neyse iletişim kurmayalim iyi geceler dostyok reis sana ben reise haksız oldugunu anlatmaya calısıyıorum mesele para değil ki
4 E uzattık ödülü sen sıkıntılı mısın hasta herifreisim sen sıkıntılı mısın kendi belli etti ne demek bak tekrar anlatıyorum takip edenlere 3 kişiye ödül dedin 2 kişiyi seçtin sonra 3.yü seçerken rastgele seçtin ? sence de burada bir mantık hatası yok mu hakkaniyetli bir davranış mı bu ?
Hayırlısı kardeşim herkes için ama renkli olan herşeyi siyah beyaz yapiyo insanlar sonrada bu MK dunyasi neden gri diyoruzKanka işin kötü tarafı da bir cekilis daha var adamlar otomatik elendi aq
Adam gelinle güvey oldu kendi kendine çik kanka keyfimizi kaçırma konudanreisim sen sıkıntılı mısın kendi belli etti ne demek bak tekrar anlatıyorum takip edenlere 3 kişiye ödül dedin 2 kişiyi seçtin sonra 3.yü seçerken rastgele seçtin ? sence de burada bir mantık hatası yok mu hakkaniyetli bir davranış mı bu ?
Herşey Nasip Kanka , burada konuşan çok ama işin içine para girince neler dönüyor neler , günde 5 rolling de 5 indede ismim Olsun diyen var kimse komşuyu düşündüğü yokKanka işin kötü tarafı da bir cekilis daha var adamlar otomatik elendi aq