- 5,602
- 2,868
- 113
iyi geceler abla uykun gelmiş seninBu ne şimdi bende öbür konuda takip ettim emek verdim
iyi geceler abla uykun gelmiş seninBu ne şimdi bende öbür konuda takip ettim emek verdim
allahtan roll actırmadın bana hahahahahBende full havale yapıyorum 100üstü 200 üstü çekimler havale daha bir şey olmadı dağıtımşarıda o hesaptan yapıyorum ben yanarsam zaten burdaki herkes yanar 🤣
Trip atma
Bütün gece burdaydim dost zaten neden alınmadım listeye diye sormadım listeye giremdiksk dedim sanirmm yanlış aksettridimSen geleli yaklaşık 45-46 saniye oldu dost, bol şans mesajın bir önceki sayfa da
Uykum yok dostiyi geceler abla uykun gelmiş senin
Tbrkler la@GOKAYBET ödül için teşekkürler bol kazançlar diliyorum sohbet muhabbet için ayrıyetten herkese teşekkürler
Kral zorla mı takip ettirdile boş boş tribe giriyonuz?Bu ne şimdi bende öbür konuda takip ettim emek verdim
bana hala mesaj gelmedi cerez dedin bekledik meyyve dedin bekledik ah ah neyse artık kuru ekmek rollünde görüsrüüz senle jsjsjsjs2 ARKADAŞIMA DM YOLUYLA ULAŞTIM ARKADAŞLAR Çekiliş gibi forum kurallarını ihlal edecek cinsten davranışlarda bulunmadık.
Havale hesapları hergün değişiyor hepsi tek kullanımlık Günlük hesaplar o yüzden patlama riski çok düşük en güvenli işlem havaleallahtan roll actırmadın bana hahahahah
takip şart demişim neyse konuşursam kıracağım güzelce susuyorum gönderimler sağlanınca teyit ederiz dmden beyler bakacağım birazdan .iyi geceler abla uykun gelmiş senin
Teşekkürler dayım 😍Tbrkler la
Güvenli alanda taçKral zorla mı takip ettirdile boş boş tribe giriyonuz?
Bnde öyle awBende full havale yapıyorum 100üstü 200 üstü çekimler havale daha bir şey olmadı dağıtımşarıda o hesaptan yapıyorum ben yanarsam zaten burdaki herkes yanar 🤣
Yahu o konu değil bu forumda adam gibi adam çok az var iyi gecelerKral zorla mı takip ettirdile boş boş tribe giriyonuz?
Tehlikeli yerden autGüvenli alanda taç
Dost ama o hesaplar komple kapanmıyor bence yanlış dusunuyirsunHavale hesapları hergün değişiyor hepsi tek kullanımlık Günlük hesaplar o yüzden patlama riski çok düşük en güvenli işlem havale
Ben 2017 sen beri havale daha bişey görmedimama takibe düsme ihtimali kayıp calıntıdan sikayet falan en kolayı da havale öyle düsün