- 22,539
- 11,664
- 113
Birşey demedim ki dostum kendi seçerKardeşim adama ban mı yedircen 🤣 sil şu mesajı madem öyle yapacak burda demeyin ben seçtim desin
Birşey demedim ki dostum kendi seçerKardeşim adama ban mı yedircen 🤣 sil şu mesajı madem öyle yapacak burda demeyin ben seçtim desin
Çekiliş yaparsan buraya ss yada link atma ban sebebebi bak demediniz deme@ferdikadıoğlu EN SONKİ GÜNCEL LİSTE LÜTFEN FERDİM .
Ban olmazKardeşim adama ban mı yedircen 🤣 sil şu mesajı madem öyle yapacak burda demeyin ben seçtim desin
OkBu ondan bağımsız abla
havaleden 20 yıl yapıyon yemedin helal olsun hangi siteler bunlar mkKonusu var ifadem orada yazıyor konu açmıştım saçma salak iş yaptilar.havaleden yesem itiraz etmezdim 20 yıldır havale yapıyorum ama salak gibi kriptodan kestiler cezayı ama öyle bı işlemde yok sokuk bunlar
Tşklerteşekkürler güzel uyarılarınız için ben iki kişiye ulaşıyorum ulaştığım kişiler burada belirtsin bu işi bitirelim bu şekilde o halde.
hristiyan cevizim nerdeeeeee jgjffjfgjfgteşekkürler güzel uyarılarınız için ben iki kişiye ulaşıyorum ulaştığım kişiler burada belirtsin bu işi bitirelim bu şekilde o halde.
Bol bol şanslar dostEkli dosyayı görüntüle 737784
SADECE KRİPTO GÖNDERİM! (2 KİŞİ 1500TL) ( Gün içinde düşündüğüm kupon çıkan bir toplantım yüzünden şu ana alınmıştır duyurusunu yapmış olalım. (Herhangi birinin basit tavsiyesiyle iş yapmam bol şanslar.)
tebrikler reis gece gece 2/2 güzelditeşekkürler güzel uyarılarınız için ben iki kişiye ulaşıyorum ulaştığım kişiler burada belirtsin bu işi bitirelim bu şekilde o halde.
Dostum bana da direkt ulaşım olacak mıteşekkürler güzel uyarılarınız için ben iki kişiye ulaşıyorum ulaştığım kişiler burada belirtsin bu işi bitirelim bu şekilde o halde.
Ben seni bekliyorumSimitlerim nerde
Yukarıyı bağlama büyüsüBeyler olurda çekiliste cikarsa bu kadesiniz size roll yapip yari yariya dagitcak
[Göze girme çabaları]
Aklına gelen her site ilk bets10la başladım hatta 22 sene diyelim ona 18 19da başladım yaş 41 oldu yatırımda çekimde genelde havale kullaniyorumhavaleden 20 yıl yapıyon yemedin helal olsun hangi siteler bunlar mk
Şurdan ödülü alayım çinde katlarızBen seni bekliyorum