- 3,773
- 1,638
- 113
trox var trx var hap var ne verim abimeeee hahahahabrnim yok abe nasıla açcam diye bana söylemeyin anında iptal olur gönderim yapar konuyu kapatırız uzatıp sarkıtma işlerini sevmiyorum hocam
trox var trx var hap var ne verim abimeeee hahahahabrnim yok abe nasıla açcam diye bana söylemeyin anında iptal olur gönderim yapar konuyu kapatırız uzatıp sarkıtma işlerini sevmiyorum hocam
dağıtım yapacam diyip dağıtmadın mı nasıl bir sorudur abi ya hiç mi okumuyorsun sen yazılanlarıgün içinde etkinlik yapalım dedim 1 saat önce dedim daha 1 saat hocam 1 saat gün içi yerine şu an yapıyoruz anlamayacak ne var bunu ?
La biri var adam taç'i autu şutu pasi herşeyi yazıyordu Ahmet di nicki adam bildiğin maçı anlatıyordu awkOnlar yok şansına olsaydı görürdün saniyede 74838282 tane dayan etiket atma kapasitesine sahipler
O nasıl kelime dostum liste dışısın
Listeye alma zaten beni. Gokaybeti cok kibirli gordum. Kendisine olan sempatimi gozden geciriyorum djdjdjO nasıl kelime dostum liste dışısın
yazılanları okuyor musun sen abiListeye alma zaten beni. Gokaybeti cok kibirli gordum. Kendisine olan sempatimi gozden geciriyorum djdjdj
Para istemekten banlanmıstırVictorosimhen niye banlandı la gözükmüyo etikette 🤣
Okudumda beynim yandı dagiticam dedim dagitamadima gelmiş iş ben öyle anladimdağıtım yapacam diyip dağıtmadın mı nasıl bir sorudur abi ya hiç mi okumuyorsun sen yazılanları
İnanır mısın hiç şaşırmadımPara istemekten banlanmıstır
Haklısın tempoyu düşürme maça odaklanalımyemin ederim mutlaka soğutan keyif kaçıran çıkıyor ya
adam aclıktan öldü calısıyor bir arkadas parasını yedi hahahahahaVictorosimhen niye banlandı la gözükmüyo etikette 🤣
Hee bak oda var yamyamsporVictorosimhen niye banlandı la gözükmüyo etikette 🤣
Shellac uyandı uyanacakKufur serbetstmi