O kaşar pansiyoncu başka forumda iyi bilirim dilenmelerini🤣adam aclıktan öldü calısıyor bir arkadas parasını yedi hahahahaha
O kaşar pansiyoncu başka forumda iyi bilirim dilenmelerini🤣adam aclıktan öldü calısıyor bir arkadas parasını yedi hahahahaha
dağıtacam demedim güzel dostum etkinlik yapacam dedim şimdi de yapıyorum karmaşık değil konu önceki kuponda da dağıtım yapmayacağımı belirtmiştim anladın mı zor değil hocamOkudumda beynim yandı dagiticam dedim dagitamadima gelmiş iş ben öyle anladim
Uyanmadan edelim o zamanShellac uyandı uyanacak
Her cümleye pansiyondayım diye başlıyor akVictorosimhen niye banlandı la gözükmüyo etikette 🤣
2 kişi derken ?Dostum liste 6-7 kişi olacak sen seçersin 2 kişi
Knk dayan knk pansiyoncu parayı istiyor knkkHer cümleye pansiyondayım diye başlıyor ak
Ciddiye alma la goygoy yapıyor millet. Kumarina keyfine bak. Bak herkes birbirine takiliyoryazılanları okuyor musun sen abi
Dostunmuyum hocanmiyim ona göre cvp vericem 😁dağıtacam demedim güzel dostum etkinlik yapacam dedim şimdi de yapıyorum karmaşık değil konu önceki kuponda da dağıtım yapmayacağımı belirtmiştim anladın mı zor değil hocam
2 kişiye 1500 demiş ya dostum?2 kişi derken ?
tamam 2 kişiye 1500 gidecegine herkese 300 kayma hahah bide osimhene hahahaha
Anladım de yeter dostum ve hocamDostunmuyum hocanmiyim ona göre cvp vericem 😁
Knk ayın 5i param gelecek pansiyonu ödicem 100₺ var mı knkKnk dayan knk pansiyoncu parayı istiyor knkk
Kalleş ferdi