- 22,539
- 11,664
- 113
Dk 28
Kuruuu
Kuruuu
Bol şanslar dostEkli dosyayı görüntüle 737784
SADECE KRİPTO GÖNDERİM! (2 KİŞİ 1500TL) ( Gün içinde düşündüğüm kupon çıkan bir toplantım yüzünden şu ana alınmıştır duyurusunu yapmış olalım. (Herhangi birinin basit tavsiyesiyle iş yapmam bol şanslar.)
Shshshahshdhdhd ulan tam picsinŞapşap daha demin şans parası çıkmaz dedin değil mi puahahahaha
İlk önce son kelimeyi gördüm dost sonunda emoji olmayan bi zırlama yazıyordu, az kalsın hasım olacaktık seninle 🤣diyecek tek adam çıkarsa rezil ederim brom o sorun değil ben kendi vicdan tatmini derdindeyim gram umrumda değil herhangi zırlama
Tamambeyler kripto harici gönderim olmaz kazanması durumunda başlığa eklemiştim zaten ama yine de tekrar yazayım
meyva meyvaa bu meyve ismi yaz pırtakalllllllDk 28
Kuruuu
Sen gün içinde dağıtım yapicam dedinde dagitmadinmi?mevzu tam.olarak bumu?diyecek tek adam çıkarsa rezil ederim brom o sorun değil ben kendi vicdan tatmini derdindeyim gram umrumda değil herhangi zırlama
O nasıl kelime dostum liste dışısınShshshahshdhdhd ulan tam picsin
Katılmıyorum ki olm ben zaten farkındaysan 🤣Şapşap daha demin şans parası çıkmaz dedin değil mi puahahahaha
Trc20 hazırbeyler kripto harici gönderim olmaz kazanması durumunda başlığa eklemiştim zaten ama yine de tekrar yazayım
Dost razer olarak bile alırlar bi çıksın da 🤣beyler kripto harici gönderim olmaz kazanması durumunda başlığa eklemiştim zaten ama yine de tekrar yazayım
gün içinde etkinlik yapalım dedim 1 saat önce dedim daha 1 saat hocam 1 saat gün içi yerine şu an yapıyoruz anlamayacak ne var bunu ?Sen gün içinde dağıtım yapicam dedinde dagitmadinmi?mevzu tam.olarak bumu?
böyle bitsinDk 28
Kuruuu
Dostum liste 6-7 kişi olacak sen seçersin 2 kişibrnim yok abe nasıla açcam diye bana söylemeyin anında iptal olur gönderim yapar konuyu kapatırız uzatıp sarkıtma işlerini sevmiyorum hocam