- 2,840
- 774
- 113
bol şans geliyor kuponn
Gelmeyecek olsa yapmazdik bababol şans geliyor kuponn
İkinci ödülü de hakettin kanka
Saol saol 😁İkinci ödülü de hakettin kanka
futbbol kovalasan koşeydin suan las 3 0 kankaGelmeyecek olsa yapmazdik baba
Dep 0.5 alt düşündüm ama güven yüzde 80 den azdı risk almayim dedimfutbbol kovalasan koşeydin suan las 3 0 kanka
+10 kağıdın kimseye zararı olmaz be ferdim haksız mıyımfutbbol kovalasan koşeydin suan las 3 0 kanka
Kanka yine ferdi yazdım caktirmayin be+10 kağıdın kimseye zararı olmaz be ferdim haksız mıyım
abi sarhoş musun beni hep ferdi olarak görüyorsun ödül verirkende keske yanlıs görseydin+10 kağıdın kimseye zararı olmaz be ferdim haksız mıyım
Uyku sarhoşu para sarhoşuabi sarhoş musun beni hep ferdi olarak görüyorsun ödül verirkende keske yanlıs görseydin![]()
![]()
![]()
babalar sözünü tutarGelmeyecek olsa yapmazdik baba
Hzhhah ya bende aynı enerjide intiba bıraktınız sevdim ikinizi de karmaşa yaşıyorum bu yüzden bromabi sarhoş musun beni hep ferdi olarak görüyorsun ödül verirkende keske yanlıs görseydin![]()
![]()
![]()
Dost siz burda rol ki kovaliyirsunuz bize goygoy yaptiriyorsunuz niye bı işaret cakmiyirsun ekmeğimize bakakUyku sarhoşu para sarhoşu
Rol kovalamiyrouz aq 🤣 ne rolüDost siz burda rol ki kovaliyirsunuz bize goygoy yaptiriyorsunuz niye bı işaret cakmiyirsun ekmeğimize bakak
Günaydın malboracımUyku sarhoşu para sarhoşu
15k ödülden aşağı role girmemDost siz burda rol ki kovaliyirsunuz bize goygoy yaptiriyorsunuz niye bı işaret cakmiyirsun ekmeğimize bakak