- 3,937
- 2,911
- 113
Fark 18😜😜
Sen hiç yapmadın mu 🤣bi beni görmedi halbuki hep etiket tam etikettik hahahahaha
aynen her konuda vardın dostum ben noluyo gömü buldu dedim aama ben nanay jsjsjsjsSen hiç yapmadın mu 🤣
Gece 23.59 da görür senide evi desteklede dostReis gün sonunda bize biirşey yoksa depi desteklicem ona göre
Ahahah bro iyi ki mesajıma cevap vermişsin dost kazanmış oldumGece 23.59 da görür senide evi desteklede dost
Hiç dikkat etmedim valla kim aldı kim almadı finans müdürlerimiz vardı ben sponsordum sadece 🤣aynen her konuda vardın dostum ben noluyo gömü buldu dedim aama ben nanay jsjsjsjs
yav kanka trx ime yollicaksan yolla yorma hanım bekliyorKeyfine doncicime özel fark 30 u geçerse 500 sıkalim bir arkadasimiza (crypto only)
tamam reis Lebron formamı giydim izliyorum suanGece 23.59 da görür senide evi desteklede dost
Adaletsizliğe gelemem veririm hemen cevap 🤣Ahahah bro iyi ki mesajıma cevap vermişsin dost kazanmış oldum
biliyom biliyom onlarıdaHiç dikkat etmedim valla kim aldı kim almadı finans müdürlerimiz vardı ben sponsordum sadece 🤣
Adamsıntamam reis Lebron formamı giydim izliyorum suan
Onlara küs bana değil 🤣biliyom biliyom onlarıda
Dipnot adaletsizlik yoktu) ama klavyene sağlık cano npAdaletsizliğe gelemem veririm hemen cevap 🤣
Sen git kanka ben alır sana atarım 2 ye katlayıpyav kanka trx ime yollicaksan yolla yorma hanım bekliyor