- 17,489
- 8,270
- 113
kupon yapar kimse yazmasın ben yazar der kimseye yazmazDur dur hatırladım o elemanı sohbetteki birkaç kişiye ulaştım diyip kimseye ulaşmayan düzenbaz değil mi hocam ben kimseye ulaşmadım ulaşırsam da herkes bilir![]()
kupon yapar kimse yazmasın ben yazar der kimseye yazmazDur dur hatırladım o elemanı sohbetteki birkaç kişiye ulaştım diyip kimseye ulaşmayan düzenbaz değil mi hocam ben kimseye ulaşmadım ulaşırsam da herkes bilir![]()
Jeton yeni düştü DoritosS.G. vol 2
Denedik dosya boyutu çok büyük uyarısı verdi ferdicimÖzelden nude atmissindir bile sen ahlaksız
bi sen onu sktr git diye okumadın reis 😂Jeton yeni düştü Doritos
themachine var olmaz mımakine123 buralarda mı?
ferdi gerçek bir darreldırGOKAYBET BİR MARKADIR ASILSIZ İTHAMLARINIZİ KENDİNİZE SAKLAYIN FTERİM1905 BEKA SORUNUDUR
makineye bir konuda teşekkür etmem lazım arızalı olan o muydu?themachine var olmaz mı
çok arızalı var oda sayılır 😂makineye bir konuda teşekkür etmem lazım arızalı olan o muydu?
Her makinanın vardır bir arızasımakineye bir konuda teşekkür etmem lazım arızalı olan o muydu?
La tamam iste 2 3 kisiti sevindir ben kendime istemiyorum. Cocuklar sabahin korunde bi umt takipnetti. Sen guzel cocuksun yalandan 3 5 cikiber gokaybetimDur dur hatırladım o elemanı sohbetteki birkaç kişiye ulaştım diyip kimseye ulaşmayan düzenbaz değil mi hocam ben kimseye ulaşmadım ulaşırsam da herkes bilir![]()
makine kardeşliği.Her makinanın vardır bir arızası
Allaha emanet canobenim ç nöbet biter allah rahatlık versin hepinize
iyi geceler patronbenim ç nöbet biter allah rahatlık versin hepinize
ZhshzhdhshzhshZamaninda biri adami dellendirmis sinirini bize doktu aq @GOKAYBET gene bana patlamasin
Ben takip etmedim ama bi kaç arkadaş takip etmiş, belki idini gücünü bıraktı takip etti. Ama yanlış anlama ben bu kadar kazansam %10 u direk dağıtım olurdu. Burada bir kaç kişiye hakkı geçmiştir diye hediye atabilirsin çünkü senin kuponunu takip etmişler. Diyebilirsin takip edin mi dedim v.s oda senin vicdaninin sesi yapacak birsey yok. İyi forumlarDur dur hatırladım o elemanı sohbetteki birkaç kişiye ulaştım diyip kimseye ulaşmayan düzenbaz değil mi hocam ben kimseye ulaşmadım ulaşırsam da herkes bilir![]()