- 31,261
- 28,837
- 113
Birliğimize ve dirliğimize çomak sokmaya çalışan bu siyonist projesi ferdi Kadıoğluna sen fırsat verme yarabbim
Ferdiden beklenmedik hareketlerZamaninda biri adami dellendirmis sinirini bize doktu aq @GOKAYBET gene bana patlamasin
ben forumu çok kullanmıyorken yazın olması lazım basket konusunda veya takım konusunda biriyle saatlerce tartışmıştım o kimdi acaba şuan aklıma geldi hatta benim görüntümü attın sandımZamaninda biri adami dellendirmis sinirini bize doktu aq @GOKAYBET gene bana patlamasin
Yazin ortasiysa ben askerdeykendirben forumu çok kullanmıyorken yazın olması lazım basket konusunda veya takım konusunda biriyle saatlerce tartışmıştım o kimdi acaba şuan aklıma geldi hatta benim görüntümü attın sandım![]()
Maalesef çok ayıp etmişimZamaninda biri adami dellendirmis sinirini bize doktu aq @GOKAYBET gene bana patlamasin
ben bu forumda kazanç beklemeden 45 tane kupon takip ettim japon hocam böyle akıl vermelerin hoş durmadığı kanaatindeyim çünkü zaten uygun olsa kendim düşünürüm bunu hoş değil bana göre ama eyvallah düşüncen için iyi gecelerBen takip etmedim ama bi kaç arkadaş takip etmiş, belki idini gücünü bıraktı takip etti. Ama yanlış anlama ben bu kadar kazansam %10 u direk dağıtım olurdu. Burada bir kaç kişiye hakkı geçmiştir diye hediye atabilirsin çünkü senin kuponunu takip etmişler. Diyebilirsin takip edin mi dedim v.s oda senin vicdaninin sesi yapacak birsey yok. İyi forumlar
Oglum su ne kadar komik ya ahshdhshshdhfhZamaninda biri adami dellendirmis sinirini bize doktu aq @GOKAYBET gene bana patlamasin
Olur öyle seyler buyuduysen problem yokMaalesef çok ayıp etmişim
HahahahhahahahZamaninda biri adami dellendirmis sinirini bize doktu aq @GOKAYBET gene bana patlamasin
ben buraya kupon paylaşımı alanını kullanarak kupon atmışım ne gelirse etkinlik ne bir sözüm mevcut bayadır burdasın gerek yok yani benceben bu forumda kazanç beklemeden 45 tane kupon takip ettim japon hocam böyle akıl vermelerin hoş durmadığı kanaatindeyim çünkü zaten uygun olsa kendim düşünürüm bunu hoş değil bana göre ama eyvallah düşüncen için iyi geceler
Bu konuda katılıyorum bak zorla takip ettiren yok ama sende gecenin bu saatinde yaparsın adamlara güzelliğiniben buraya kupon paylaşımı alanını kullanarak kupon atmışım ne gelirse etkinlik ne bir sözüm mevcut bayadır burdasın gerek yok yani bence
Gokaycim akil vermek degil gelenegi yasatmak diyelim. Bak biz istemiyoruz ama sempati kazanmisken sembolik de olsa bu cocuklari guldur. He hala yok dersen senin bilecdgin is. Ama saa yakisan budrben bu forumda kazanç beklemeden 45 tane kupon takip ettim japon hocam böyle akıl vermelerin hoş durmadığı kanaatindeyim çünkü zaten uygun olsa kendim düşünürüm bunu hoş değil bana göre ama eyvallah düşüncen için iyi geceler
ben zaten söyledim gün içinde bunu düşünerek bir girişimde bulunacağımıBu konuda katılıyorum bak zorla takip ettiren yok ama sende gecenin bu saatinde yaparsın adamlara güzelliğini
Sen eleştiriye bile açık değilsin hemen terso. Akıl vermek bana düşmez. Ben sadece fikrimi söyledim. Neyse iyi gecelerben bu forumda kazanç beklemeden 45 tane kupon takip ettim japon hocam böyle akıl vermelerin hoş durmadığı kanaatindeyim çünkü zaten uygun olsa kendim düşünürüm bunu hoş değil bana göre ama eyvallah düşüncen için iyi geceler
ben zaten bu konuyla ilgili açıkladım kendimş yeterince demek istiyorum konu okunursa anlaşılır zatenGokaycim akil vermek degil gelenegi yasatmak diyelim. Bak biz istemiyoruz ama sempati kazanmisken sembolik de olsa bu cocuklari guldur. He hala yok dersen senin bilecdgin is. Ama saa yakisan budr
sana da dostSen eleştiriye bile açık değilsin hemen terso. Akıl vermek bana düşmez. Ben sadece fikrimi söyledim. Neyse iyi geceler
Dost çok para muhabbeti dondu shellac kokusunu alir simdi hadi ii gecelersana da dost