- 31,263
- 28,843
- 113
Gökayım ferdi kardeşim o kadar takibi bi thank you için mi yaptı
La sen varsin isteSu forumda dha 1 tane cocuk gormedim en genci 28 29 yasinda aq
Yok dost senlik bişey değil oefendim hocam?
Soyle 100 200 alamayinca da kudurmaz benceGökayım ferdi kardeşim o kadar takibi bi thank you için mi yaptı
hocam sana saygımdan cevap vermeyeceğim yeterince kendimi açıkladığımı düşünüyorum çünkü iyi geceler size de hocamGökayım ferdi kardeşim o kadar takibi bi thank you için mi yaptı
Bi ben iste bdjjsLa sen varsin iste
Maalesef ağlayacak dermanım bile yok yol yürüyorumHıçkıra hıçkıra aglaman lazımdı şimdi![]()
Cevap versek ne olacak arsizlara, bide çete gibi geziyorlar. Birine birsey dedin mi öbürü zipliyor😀Hak edene verin cevabinizi herkes ayni degerde forum bazinda
Yaw terim 😁😁Gökayım ferdi kardeşim o kadar takibi bi thank you için mi yaptı
S.G. vol 2hocam sana saygımdan cevap vermeyeceğim yeterince kendimi açıkladığımı düşünüyorum çünkü iyi geceler size de hocam
Ben bilmem çatıya çıktı ferdiSoyle 100 200 alamayinca da kudurmaz bence
İban at 25 TL atayım çitosSoyle 100 200 alamayinca da kudurmaz bence
siemple GANADOR DA NEYİN NESİ?S.G. vol 2
Ben takiliom para beklentim yok hacıhocam sana saygımdan cevap vermeyeceğim yeterince kendimi açıkladığımı düşünüyorum çünkü iyi geceler size de hocam
AhahahahaBen takiliom para beklentim yok hacı
Özelden nude atmissindir bile sen ahlaksızBen takiliom para beklentim yok hacı
O kadar kotu durumdaki 25 tl acim mi bi roll ferdi Senin hatrinaİban at 25 TL atayım çitos
Dur dur hatırladım o elemanı sohbetteki birkaç kişiye ulaştım diyip kimseye ulaşmayan düzenbaz değil mi hocam ben kimseye ulaşmadım ulaşırsam da herkes bilirsiemple GANADOR DA NEYİN NESİ?
biliyorum hocam şaka falan yaptımBen takiliom para beklentim yok hacı