- 1,403
- 445
- 83
Aynen gerek yokSanmıyorum kimlik atilmaz
Aynen gerek yokSanmıyorum kimlik atilmaz
Evet ama bonusa tıklayınca bonus bulunamadi hatası veriyorDirk kodu girip mi aldin
Şimdi güncelleme varmış zaten, 2 saate düzelir diyormisEvet ama bonusa tıklayınca bonus bulunamadi hatası veriyor
kasegonun tüm siteleri çekim yaparken kyc 2 doğrulama istiyor hatta kimisi 3. seviye bile istiyor ikametgah vsAma kimlik istemek ne iyice b.kunu cikardilar
Nerelerine sokacakmis ağa ikamaetkahikasegonun tüm siteleri çekim yaparken kyc 2 doğrulama istiyor hatta kimisi 3. seviye bile istiyor ikametgah vs
stake gamdom falan gibi sitelerin prosedürü diye mi yoksa kripto ödeme temalı sitelerde kripto paranın muhatabının kim ve gerçek bir kişi mi olduğuna dair kanıt diye mi bilemiyorum ama böyle bir kyc saçmalığı var sürekli kendimizi inandırmaya çalışyoruzNerelerine sokacakmis ağa ikamaetkahi
Stake Türkiye pazarına girdi yüksek olan Askgamblers puanları yerin dibine düştüstake gamdom falan gibi sitelerin prosedürü diye mi yoksa kripto ödeme temalı sitelerde kripto paranın muhatabının kim ve gerçek bir kişi mi olduğuna dair kanıt diye mi bilemiyorum ama böyle bir kyc saçmalığı var sürekli kendimizi inandırmaya çalışyoruz
mümkündürStake Türkiye pazarına girdi yüksek olan Askgamblers puanları yerin dibine düştüGamdom dediğin sitede reklam sponsorluğu yaptırdığı Youtube yayıncısı ağza alınmayacak küfürler eden şimdide bulunduğu ülkede soruşturma geçiren biri kalitesi bu kadar basit çok abartılıyor.
Oyunlara girmiyor doğruoyunlar bende açılmıyor sizdede öyle mi