Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gobeti 250 FreeSpin Dememe Bonusu

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
348
63
Ama kimlik istemek ne iyice b.kunu cikardilar

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
Nerelerine sokacakmis ağa ikamaetkahi
stake gamdom falan gibi sitelerin prosedürü diye mi yoksa kripto ödeme temalı sitelerde kripto paranın muhatabının kim ve gerçek bir kişi mi olduğuna dair kanıt diye mi bilemiyorum ama böyle bir kyc saçmalığı var sürekli kendimizi inandırmaya çalışyoruz

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Dolandırıcılığın önüne geçmek için istenir. Paranın oynayan kişiye gideceğinden emin olmaktır. Çekimini almak istiyorsan vereceksin. Başka çaresi malesef yok.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
250 TL'ye kimlik selfie boş kağıda imza yazık

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
stake gamdom falan gibi sitelerin prosedürü diye mi yoksa kripto ödeme temalı sitelerde kripto paranın muhatabının kim ve gerçek bir kişi mi olduğuna dair kanıt diye mi bilemiyorum ama böyle bir kyc saçmalığı var sürekli kendimizi inandırmaya çalışyoruz
Stake Türkiye pazarına girdi yüksek olan Askgamblers puanları yerin dibine düştü :D Gamdom dediğin sitede reklam sponsorluğu yaptırdığı Youtube yayıncısı ağza alınmayacak küfürler eden şimdide bulunduğu ülkede soruşturma geçiren biri kalitesi bu kadar basit çok abartılıyor.

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
Stake Türkiye pazarına girdi yüksek olan Askgamblers puanları yerin dibine düştü :D Gamdom dediğin sitede reklam sponsorluğu yaptırdığı Youtube yayıncısı ağza alınmayacak küfürler eden şimdide bulunduğu ülkede soruşturma geçiren biri kalitesi bu kadar basit çok abartılıyor.
mümkündür

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
1800 den sifirladik yavv

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
428
83
Kodu girdik bonus eklendi diyor bakiye 0 hala. Sizde de oldu mu aynısı arkadaşlar