Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gereksiz Polis Şiddeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Aynen bu şekilde emin ol, hadi diyelim ki deil bu çocuk ne yapmış olursa olsun polis bu şekilde mudahele edemez sen böyle bı şiddet gordunmu?hepi topu çevirmeden kaçmış direnmiyor saldirmiyor nasıl vuruyor namussuz baksana bide kaskını çıkartıp öyle vurmaya çalışıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Polis kovulmuş oh olmuş bende motorcuyum bana denk gelse nefsi müdafaadan yırtardım bu ne cüret

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
Direkt atsınlar bu şahısları

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,919
29,486
113

Niye ilk basta döverler falan demiş dayi orayi anlayamadim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Polis kovulmuş oh olmuş bende motorcuyum bana denk gelse skerdim nefsi müdafaadan yırtardım bu ne cüret
Bro deli gibi ariyorlarmis sikayeti çekin diye ben olsam 10m ver çekeyim derim gram acımam şuraya bak lan bu nasıl vurmak öteki geliyor oda vuruyor çocuk yerde yalvarıyor.kadin çıkıp napiyosun lan diyince kanları cekildi korkudan

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Bro deli gibi ariyorlarmis sikayeti çekin diye ben olsam 10m ver çekeyim derim gram acımam şuraya bak lan bu nasıl vurmak öteki geliyor oda vuruyor çocuk yerde yalvarıyor.kadin çıkıp napiyosun lan diyince kanları cekildi korkudan
Hakkını arasın bırakmasın bu polisler yürek yemiş gibi takılıyor memlekette

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,873
4,538
113
Aynen bu şekilde emin ol, hadi diyelim ki deil bu çocuk ne yapmış olursa olsun polis bu şekilde mudahele edemez sen böyle bı şiddet gordunmu?hepi topu çevirmeden kaçmış direnmiyor saldirmiyor nasıl vuruyor namussuz baksana bide kaskını çıkartıp öyle vurmaya çalışıyor
Bu memur görünümlü namussuz serefsizler hiç mi angajman kuralları eğitimi almamış. Bunlar soylunun adamları bunların topunun amna koyacan. Benim kuzenimede artistlik yaptilar çenesini sktim attım. Rütbeli asker olduğum için bir sik yapamadilar. Bunların havasini skiyim ben

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,199
2,520
113
Şikayetçi olsada it iti ısırmaz şahit lazım yanindaki serefsizler vuran kanı bozuga şahitlik edecekler çünkü küfür etti tehdit etti mukavemet gösterdi cart curt vatandaşta iş yok bizim köyde uzmanın biri ana avrat sovduydu akrabaya jandarma paramarca ettik godnerdik arkadaslari ayiramadi 2 yıl sürdü dava 5 yıl infaz vardı bitti gitti vatandaşta birlik olacak biraz

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Ne yazikki şuan polis yetkisi çok fazla bide o üniformayi kendi cikarlari için kullaniyorlar

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,783
2,605
113
Kaçmasa sorun olmazdı bu kadar..
Kusura bakma reis 2 tarafta haksız..
Zaten polisler açığa alınmış

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,199
2,520
113
Babası mubaşir bro analarını ağlatır bunların.cocuk soyluyor zaten babam memur diyor ama durmuyor hunharca vuruyor hala baksana şuraya sinirlerim bozuldu 2. Kez izleyemedim
Ne verilerse cekmesinler bence şikayeti sivilde denk getirip dikmek lazım böyle memurlari beline silahı takan uniformayi giyen aslan kesiliyor hepsi için demiyorum ama çoğunluk oyle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Şikayetçi olsada it iti ısırmaz şahit lazım yanindaki serefsizler vuran kanı bozuga şahitlik edecekler çünkü küfür etti tehdit etti mukavemet gösterdi cart curt vatandaşta iş yok bizim köyde uzmanın biri ana avrat sovduydu akrabaya jandarma paramarca ettik godnerdik arkadaslari ayiramadi 2 yıl sürdü dava 5 yıl infaz vardı bitti gitti vatandaşta birlik olacak biraz
Millet mudahele etmiş zaten baksana kadın nabiyosun lan sen diyince polis hemen duruyor.sahide falan gerek yokki video var işte çocuk direnmiyor küfür etmiyor hadi diyelim ki öyle yaptı etkisiz hale getirmeye cabalamasi lazım polis öyle yapmiyorki yorulana kadar dövüyor izlemedinmi videoyu kafasına sırtına o botlarla tekme atıyor yetmiyor kaskı çıkartıp öyle tekme atmaya calisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...