- 61,766
- 31,005
- 113
Giriyor Kral Sayfayı yenileLa muro bu nasıl site pyuna girmiyor daha
Giriyor Kral Sayfayı yenileLa muro bu nasıl site pyuna girmiyor daha
Para bulunca vurmaya çalışırız Muro 🤣HahahahahhaahHa
Hahahhhahhahhahshhshshahahhha kalbi temiz insanlara allah her daim yar ve yardımcısı olsun kalbi fesat insanlar her daim sürünmeye mahkumdurPara bulunca vurmaya çalışırız Muro 🤣
Onlar ne yapsın kanun kapsamında imzayı Atacan Muro boş koy az bir zaman kalmış@keskin4455. Dayısaat bir buçuk olsun da uyuyayım ya imza da yok Bugün ayın 15'inde denetim Dün imzayı attım son 2 ay 3 ayda bitiyor ama ne olur ne olmaz ayın 15'inde gittiğimde caz yapacağım diyeceğim 50.000 mahkum çıkardınız bir senedir denetim görüyorum bu dosya neden kapanmıyor Hala biz gelip gidiyoruz 😀😀😀
Cevrim bittş 1100 tl var ne yapalım şimdi her alan serbesmi@NoEscapE sapladım de be 😀
Hele lan serbest Çevrim bittikten sonraCevrim bittş 1100 tl var ne yapalım şimdi her alan serbesmi
Nereye basalım söyle maşHele lan serbest Çevrim bittikten sonra
Muro ne oluyor sabah sabahHele lan serbest Çevrim bittikten sonra
Kafana göre Kral nasıl istiyorsan kısmetin varsa zaten bana gelir oNereye basalım söyle maş
Sağ olsun dostumuz yardımcı olmaya çalışıyor bana. Güzellik yapıyorMuro ne oluyor sabah sabah![]()
Hadi bakalimSağ olsun dostumuz yardımcı olmaya çalışıyor bana. Güzellik yapıyor
Maç ver de oynasınSağ olsun dostumuz yardımcı olmaya çalışıyor bana. Güzellik yapıyor
Bu saatte maç yok Kral O yüzden ona bıraktımMaç ver de oynasın
Pirates prime basket kazanır ceyregiNereye basalım söyle maş
Gizli sırlarını bizeden ver bizde deneyelim eski kodculardan kim kaldiBu saatte maç yok Kral O yüzden ona bıraktım
Patates oldu muroKafana göre Kral nasıl istiyorsan kısmetin varsa zaten bana gelir o