Dpst limit vermiyor leş sitePirates prime basket kazanır ceyregi
Dpst limit vermiyor leş sitePirates prime basket kazanır ceyregi
Neyde limit yok kiDpst limit vermiyor leş site
Sıkıntı yok Kral canın sağ olsun kısmet değilmişPatates oldu muro
Şu karıların maçı var bi analiz yap bakalım ona güzel 10 k sallayalomSıkıntı yok Kral canın sağ olsun kısmet değilmiş
SAGLİK olsunPatates oldu muro
Kral ben basketten anlamıyorum ben futbolda iyiyimŞu karıların maçı var bi analiz yap bakalım ona güzel 10 k sallayalom
+27.5Şu karıların maçı var bi analiz yap bakalım ona güzel 10 k sallayalom
Salla bakalım ama sallayan yerlerini arada doktora göster ağrı yapar kardeşimŞu karıların maçı var bi analiz yap bakalım ona güzel 10 k sallayalom
Enişte terbiyemizi bpzdurma bize şimdi 😂Salla bakalım ama sallayan yerlerini arada doktora göster ağrı yapar kardeşim
Karıların futbol maçı varKral ben basketten anlamıyorum ben futbolda iyiyim
Karıları oynanmaz Kral 10 k az para değil gider gerek yokKarıların futbol maçı var
Sen bana yardımcı olmaya çalışıyorsun yakalıyorum seni adamsın işin gücün rast gitsin ama maç yok Boşuna risk alma zaten denedin deneyeceğiniKarıların futbol maçı var
Kral sen haracını aldınmı bugun 😂Salla bakalım ama sallayan yerlerini arada doktora göster ağrı yapar kardeşim
Almamıştır geceden beri buradayımKral sen haracını aldınmı bugun 😂
A s hoş geldin Kral
Hoş buldum reisim nasılsınA s hoş geldin Kral
Ateşlesen alıcaz parayı vurdun kayboldun enişte dert köşesi bak dm yi kapattık ulan parasız adama bu kadar dert anlatılır mı hiç tanımadığım adamlar hepsinden çıktım dmlerin sen iyi misin diye soran yok ha bire dert dinliyoruzKral sen haracını aldınmı bugun 😂
Bu karıları ben çok yakalıyorum da bu maç hiç belli olmaz İlham gelmiyor bu maçta bana ilk yarı bir buçuk üstü gibi duruyor alt gibi de duruyor tam çözemedimKarıların futbol maçı var