- 11,059
- 3,020
- 113
Canlı destek sorsana dost bi neyin nesikiDolandırıcı değil kral Ben buradan deneme bonusuyla çektiğimi hatırlıyorum o 500'ü neye ekledi onu da anlamadım
Canlı destek sorsana dost bi neyin nesikiDolandırıcı değil kral Ben buradan deneme bonusuyla çektiğimi hatırlıyorum o 500'ü neye ekledi onu da anlamadım
Link ne bulamyomkiSite sağlam ustalar
Sordum süresi geçmiş diye çekim yapamadım sildiCanlı destek sorsana dost bi neyin nesiki
Adiler ya paranın süresimi olurSordum süresi geçmiş diye çekim yapamadım sildi
Sana çıkarsa ekler kesin. 109 kişiden çekiliş sana çıkıyorsa sende var bir şeytan tüyüBundan 2 tane daha çıksa bu site 500 bin liraya ekler mi Ekli dosyayı görüntüle 907444
EklemezSana çıkarsa ekler kesin. 109 kişiden çekiliş sana çıkıyorsa sende var bir şeytan tüyü![]()
Hshshhahhs niye 109 kişiden sana çıksa ne olacaktı yani bana çıktı diye çok şanslı mı oluyorum onu söyleSana çıkarsa ekler kesin. 109 kişiden çekiliş sana çıkıyorsa sende var bir şeytan tüyü![]()
Murooo nerelisi ve kaç yasindasinSaplamacı
Şansız mı oluyorsun herhalde BallısinHshshhahhs niye 109 kişiden sana çıksa ne olacaktı yani bana çıktı diye çok şanslı mı oluyorum onu söyle
Hahzhzhahahs şu iki tane gelsin de şu 500 bin lirayı alayımŞansız mı oluyorsun herhalde Ballısin
Gelmezzzzz son 1 kalır onunda torunlarin görür ama yine gelmez.Hahzhzhahahs şu iki tane gelsin de şu 500 bin lirayı alayım
Görüp göreceğiz zaman gösterecekGelmezzzzz son 1 kalır onunda torunlarin görür ama yine gelmez.
Kaç kere spin satın aldım 2 wendel mi ne oldu 3. Kaldı 3 olunca ne ekleniyorHahzhzhahahs şu iki tane gelsin de şu 500 bin lirayı alayım
GelmezGörüp göreceğiz zaman gösterecek
Vallahi onu bilmiyorum ya Daha önce çok yatırımım vardı burayaKaç kere spin satın aldım 2 wendel mi ne oldu 3. Kaldı 3 olunca ne ekleniyor
Bu senin inadına gelecek çok gelmez yazdın biliyor musunGelmez