- 61,957
- 31,124
- 113
Yok Kral Nescafe dostumuzla yarı yarı yapacağız rol değil rol olsa rol konusu açarım öylesine kupon paylaşıyorum kendi kRollk mu bu @Muroo1988
Yok Kral Nescafe dostumuzla yarı yarı yapacağız rol değil rol olsa rol konusu açarım öylesine kupon paylaşıyorum kendi kRollk mu bu @Muroo1988
Nescafe kim Muro Yeni üye mi?Yok Kral Nescafe dostumuzla yarı yarı yapacağız rol değil rol olsa rol konusu açarım öylesine kupon paylaşıyorum kendi k
😄Nescafe kim Muro Yeni üye mi?
Top auta gitti betradar gol zannedip gol verdi maçta gol yokLanet olsun gol attı geri aldı
Gol dakikaları bu dakikalar 70'e kadar attı Attı atmadı 2,5 üst zorTop auta gitti betradar gol zannedip gol verdi maçta gol yok
Bak dedim sana bu dakikalar gol dakikası çevirecek bu deplasmanGol dakikaları bu dakikalar 70'e kadar attı Attı atmadı 2,5 üst zor
Yazdı Muro GOLLLLLLLLBak dedim sana bu dakikalar gol dakikası çevirecek bu deplasman
Geldi Kral Nescafe dostumuz sağ olsun attı ne yaparsam yarı yarıya onunla yapacağımBasket geldi mi Muro
Valla maça bakayım dedim gol oldu . Kazasız belasız gelir inşallahGeldi Kral Nescafe dostumuz sağ olsun attı ne yaparsam yarı yarıya onunla yapacağım
Eyvallah yasin'im ev taşıyacağım Para lazım paraValla maça bakayım dedim gol oldu . Kazasız belasız gelir inşallah
Başta dediğim gibi deplasman çevirecek1.1 golll ve