- 61,792
- 31,024
- 113
Burada mısın yazdığın maçı kaçırma Ufak da olsa al kasa varsaMuro bugun Göllü geçer dediğin maç varmı kral
Burada mısın yazdığın maçı kaçırma Ufak da olsa al kasa varsaMuro bugun Göllü geçer dediğin maç varmı kral
Şuan değil muro akşamBurada mısın yazdığın maçı kaçırma Ufak da olsa al kasa varsa
İnşallah güzel maçlara Denk getiririzŞuan değil muro akşam
Bakalım muro akşam tek msç hedefim var yüklü atıcam alba berlin basket kazanr gibi düşünüyorumİnşallah güzel maçlara Denk getiririz
Muro nerdesin geceleri yaw özlettiriyorsun. Kod atıyorlar yoksun ortadaİnşallah güzel maçlara Denk getiririz
Allah senin kalbine göre versin inşallah gelir okusunBakalım muro akşam tek msç hedefim var yüklü atıcam alba berlin basket kazanr gibi düşünüyorum
Jojo'da özel oran var alamıyorum 10 lira yok mu senin jojo hesabında jojo'dan jojo'ya gönderiliyor herhaldeMuro nerdesin geceleri yaw özlettiriyorsun. Kod atıyorlar yoksun ortada
O da özel oran bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ki 100 oran var bir taneMuro nerdesin geceleri yaw özlettiriyorsun. Kod atıyorlar yoksun ortada
Bakayım biJojo'da özel oran var alamıyorum 10 lira yok mu senin jojo hesabında jojo'dan jojo'ya gönderiliyor herhalde
Emre can arda güler gol atar vsr da imkansızO da özel oran bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ki 100 oran var bir tane
O bitmişti bi arkadaş paylaştı kod konusundaO da özel oran bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ki 100 oran var bir tane
O zaman hiç üstüne düşmeyeyim eyvallahO bitmişti bi arkadaş paylaştı kod konusunda
Dün seni etiketledim bi mesaja gördün müO zaman hiç üstüne düşmeyeyim eyvallah
Yok görmedim KralDün seni etiketledim bi mesaja gördün mü
Bi arkadaş hilbet güvenilirmi para çektim kaç saattir gelmedi diye sormuştu direk seni etiketledimYok görmedim Kral
Kaç para çekmiş parası gelmiş miBi arkadaş hilbet güvenilirmi para çektim kaç saattir gelmedi diye sormuştu direk seni etiketledim
En son 6 saat bekliyordu dün 😂😂😂ha
Kaç para çekmiş parası gelmiş mi