- 61,781
- 31,015
- 113
Voleybola girdik 150'yi de inşallah Yatmaz
O üstteki maçta İlk yarı bir buçuk üst olacak izle öyle hissediyorumŞuraya bak kuponu bozdum 63 liraya 600 lira veriyordu bir maç kalmıştı Şuraya bak ya 63'ü de uçağa girdik sıfırladık ya boza boza sıfırladık
Hiç bir şey 2 gündür abi olanı da kaçırdık bonuslarınNe kod var ne bir şey Şuraya bak ya
Şimdi geldim foruma bak jojo atmış anasını satayım ya kodattı jojo'ya gireyim derken dedim atar atmış daha yeni görüyorum bir de mi atmışHiç bir şey 2 gündür abi olanı da kaçırdık bonusların
Jojo kod atmadı abi ama 100 oran bi maç varŞimdi geldim foruma bak jojo atmış anasını satayım ya kodattı jojo'ya gireyim derken dedim atar atmış daha yeni görüyorum bir de mi atmış
Yakındır muro çekeceksin max winiŞimdi geldim foruma bak jojo atmış anasını satayım ya kodattı jojo'ya gireyim derken dedim atar atmış daha yeni görüyorum bir de mi atmış
O gelir de hesapta para yok deli olacağımJojo kod atmadı abi ama 100 oran bi maç var
Kod gelir abi illa akşama kadarO gelir de hesapta para yok deli olacağım
Muro bugun Göllü geçer dediğin maç varmı kralO gelir de hesapta para yok deli olacağım
Özelden yazsana admine buradan niye yazıyorsun
bende alamadımMat kodunu alabilen var mı. Basılmadı ilk 1-2 dk. Sonra da vermedi
Oynayacak mısın Kral bir tane maç var biraz sürpriz gibi Ama gelecek bana göre noroby maçı var Kenya 2.5 ustMuro bugun Göllü geçer dediğin maç varmı kral