- 61,765
- 31,003
- 113
Senin t********** gezdirenler yesinGünaydın Krallar @Muroo1988 Allahına Kurban Kardeşim Allah iyilik Nasip Etsin sana.
Senin t********** gezdirenler yesinGünaydın Krallar @Muroo1988 Allahına Kurban Kardeşim Allah iyilik Nasip Etsin sana.
?????Jojo mat at Hadi deli cocuk😄
Canım sıkılıyor emocan bakınıyorum dün alamadım O jojo matı bugün almam lazım matı bugün
Ne zaman atacak ?Canım sıkılıyor emocan bakınıyorum dün alamadım O jojo matı bugün almam lazım matı bugün
Parayı buldur bize artık looooCanım sıkılıyor emocan bakınıyorum dün alamadım O jojo matı bugün almam lazım matı bugün
Öğlene doğru atıyor emo ben öyle yazıyorum canım sıkıldı yaNe zaman atacak ?
Şu kodlar şansa 300-400.000 versene güzel olacak ya Geçen gün bir tane kardeşimiz kot konusunda o bile şaşırdı şaka mı diye 300 bin lira koymuştu o şanstan lazım bizeParayı buldur bize artık loooo
Şansımız olsa kız doğardık akşamdan akşama dişimizi sıkar gün boyu yatardık loŞu kodlar şansa 300-400.000 versene güzel olacak ya Geçen gün bir tane kardeşimiz kot konusunda o bile şaşırdı şaka mı diye 300 bin lira koymuştu o şanstan lazım bize
Alırsın kural bu 2500 elması bekleIki kere Elmas aldım Elmas yine birikmiş bunu alamıyor muyum başkanım mesaj sayısı da yetiyor 😄
2 veya daha fazla yararlananlar için diyor üçüncüyü alabiliyoruz o zamanAlırsın kural bu 2500 elması bekle
İkinci ve Daha Fazla Yararlananlar İçin;
2000 Elmas 250'TL'lik kupon hakkı
2500 Elmas 500'TL'lik Nakit
Ben şu an 2350 2,5 olunca yazabiliyorum heAlırsın kural bu 2500 elması bekle
İkinci ve Daha Fazla Yararlananlar İçin;
2000 Elmas 250'TL'lik kupon hakkı
2500 Elmas 500'TL'lik Nakit
2500 olsun 500 Nakit alirsin dayı bekle biraz dahaIki kere Elmas aldım Elmas yine birikmiş bunu alamıyor muyum başkanım mesaj sayısı da yetiyor 😄
alabiliyorsun2 veya daha fazla yararlananlar için diyor üçüncüyü alabiliyoruz o zaman
250 TL kupon hakkı var yazıyor simdide yazabilirsin gibiBen şu an 2350 2,5 olunca yazabiliyorum he
150 Elmas kalmış 500'e bak bari ya250 TL kupon hakkı var yazıyor simdide yazabilirsin gibi
Dur ya da dediğin gibi yapayım 250'ye alayım Belki şans döner Eğer şu an hakkım varsa250 TL kupon hakkı var yazıyor simdide yazabilirsin gibi
Şansımız dönse g*******müze girer dayıDur ya da dediğin gibi yapayım 250'ye alayım Belki şans döner Eğer şu an hakkım varsa
Hiç belli olmaz şans buŞansımız dönse g*******müze girer dayı