Sugar aldım aw 6 ytl verdiBazen veriyor şans işi
Sugar aldım aw 6 ytl verdiBazen veriyor şans işi
Bu her aldığımda 170 TL para ödüyor başka ödemiyor 3'tür böyle yapıyor Sanki Otomatiğe bağlamışBazen veriyor şans işi
Millete 20 TL veriyor Muro 170 iyi benceBu her aldığımda 170 TL para ödüyor başka ödemiyor 3'tür böyle yapıyor Sanki Otomatiğe bağlamış
Ya neyse 300k alıyor adamlar 3.000 lira alıyor 4.000 5.000 10.000 örnek veriyorum Bunları, 😄 dur bir uçağa gireyim de inşallah patlamaz atatürk Havalimanı'ndan sabiha Gökçen'e doğru uçuracağımMillete 20 TL veriyor Muro 170 iyi bence
Salla futbola Birak uçağıYa neyse 300k alıyor adamlar 3.000 lira alıyor 4.000 5.000 10.000 örnek veriyorum Bunları, 😄 dur bir uçağa gireyim de inşallah patlamaz atatürk Havalimanı'ndan sabiha Gökçen'e doğru uçuracağım
Ulan keşke futbola sallasaydın var ya dedim ikide bozayım dedim 350'yi 360 artık Neyse onunla futbola gireyim dedim bir tane maç var kafamda şu an gelecek maçSalla futbola Birak uçağı
Uçak oyunları sıkıntıVay arkadaş ya Atatürk Havalimanı'ndan çıkış yapmadı ya bir 12'de patladı ya
Matbet kaç gibi atıyor biliyor musunUlan keşke futbola sallasaydın var ya dedim ikide bozayım dedim 350'yi 360 artık Neyse onunla futbola gireyim dedim bir tane maç var kafamda şu an gelecek maç
Belli olmuyor 12:30 -14 arası atabilirMatbet kaç gibi atıyor biliyor musun
Maşallah maşallah kayinBelli olmuyor 12:30 -14 arası atabilir
Hadi gelsin Şu kot matbet Ya bir tane maç var lan 171 vermişti dedim uçakta 350 falan yapayım öyle maça gireyim 1.12'de patladı Ya böyle bir şey yok yaMaşallah maşallah kayin
Muro bütün gün uçuyon zaten oyunda bile uçmayı tercih edıyonHadi gelsin Şu kot matbet Ya bir tane maç var lan 171 vermişti dedim uçakta 350 falan yapayım öyle maça gireyim 1.12'de patladı Ya böyle bir şey yok ya
Uçmayı seviyorum nedenseMuro bütün gün uçuyon zaten oyunda bile uçmayı tercih edıyon![]()
Muroeirlans gururla sunarUçmayı seviyorum nedense
Aır portMuroeirlans gururla sunar
UÇMAK BİZİM İŞİMİZ
Muro site ne kral@Passion90
🎁 HESABINA GİRİŞ YAPAN HERKESE 20 FREESPIN HEDİYE!
📱 Bugün 23.59'a kadar hesabına giriş yap, 2️⃣0️⃣ freespin kazan!
🎰 Oyun: Sweet Bonanza
💲 Spin Değeri: 2₺
💰 Max Kazanç: 1.000₺
📝 Kazanma Koşulu: Giriş yaptıktan sonra otomatik olarak tanımlanacaktır.
Betpas resttede vaardırMuro site ne kral