- 61,793
- 31,027
- 113
Ulan 60.000 yaptım diyor at lan ekran görüntüsü Ben inanmıyorum5k yatırıp buz hokeyinde 60.000 yaptım detaylı inceleme falan diyorlar 1.5 saattir ödenmiyor
Ulan 60.000 yaptım diyor at lan ekran görüntüsü Ben inanmıyorum5k yatırıp buz hokeyinde 60.000 yaptım detaylı inceleme falan diyorlar 1.5 saattir ödenmiyor
Sağ ol sen ne yapıyorsun Red KitNaber murocum
Dedem ppdeki kimUlan 60.000 yaptım diyor at lan ekran görüntüsü Ben inanmıyorum
Düldülü kovalıyor yakalarsa muck muckSağ ol sen ne yapıyorsun Red Kit
Bdm'de onları bilmem Ben Türkçe yazDedem ppdeki kim
12 de işten geldim öyle takılıyorumSağ ol sen ne yapıyorsun Red Kit
Profil fotosu kim diyomBdm'de onları bilmem Ben Türkçe yaz
İyi var ya çalışıyorsunuz yatmıyorsunuz ya ulan nasıl adamsınız ya12 de işten geldim öyle takılıyorum
😁😁😁 60 k yi para sananlar varmisUlan 60.000 yaptım diyor at lan ekran görüntüsü Ben inanmıyorum
PP demek profil picture yani profil resmindeki kim demekBdm'de onları bilmem Ben Türkçe yaz
Çok sevdiğim bir insanProfil fotosu kim diyom
Para değilse 10k sal makinacim😁😁😁 60 k yi para sananlar varmis
bizim için para niye öyle dedinki at bi 500 roll açalım😁😁😁 60 k yi para sananlar varmis
Ben anlamam Kral öyle şeyler söylemeye de bak açıklamayı güzel yaptı direkt söyledim profil dese bittiPP demek profil picture yani profil resmindeki kim demek
Kullanıcı adınla şifreni de at ben de inanmıyorum montaj bu😁😁😁 60 k yi para sananlar varmis
Vallahi benim için para 60k nasıl para değil Yeri geldi Sen de kovalıyordum parayı bulunca mı böyle yüksekten konuşuyorsun😁😁😁 60 k yi para sananlar varmis
cekim gelmiyor ki inceleme cıktıbizim için para niye öyle dedinki at bi 500 roll açalım
baska istek varmı evi de tapulayayımKullanıcı adınla şifreni de at ben de inanmıyorum montaj bu![]()
Hayır dediğine göre senaryo olarak diyorum. Evlenmeme sebebimin maddiyatla işle güçle ilgisi yok. O level'leri çoktan aştım. Evlilik fikri biraz samimiyetsiz geliyor sadece. Ne yani gerçekten de yaşlanınca yalnız kalmayayım diye evlenmeli miyim. Tam da bu yüzden samimiyetten uzak geliyor zatenHani evlenmiyordun la bak varmış niyetin hemen kayınpeder çıktı ağzından))