- 25,434
- 16,733
- 113
Muro bi maç ilk yarısı golsüz biterse 2. Yarısı 1.5 üst oluyor. Eğer ilk yarısı gollü biterse 2. Yarı alt oluyor. Son 3 aydır böyle gidiyorHislerim kolay kolay yanıltmaz beni inşallah yanılırım 4-2 gibi duruyor ya da 5-1
Muro bi maç ilk yarısı golsüz biterse 2. Yarısı 1.5 üst oluyor. Eğer ilk yarısı gollü biterse 2. Yarı alt oluyor. Son 3 aydır böyle gidiyorHislerim kolay kolay yanıltmaz beni inşallah yanılırım 4-2 gibi duruyor ya da 5-1
Bu belli olmuyor ya Nadir öyleMuro bi maç ilk yarısı golsüz biterse 2. Yarısı 1.5 üst oluyor. Eğer ilk yarısı gollü biterse 2. Yarı alt oluyor. Son 3 aydır böyle gidiyor
Adamsın Telegram var atar atmaz gördüm de girdim beklenmedik hata dedi bıraktım zaten Fortuna bilmem ne oyunundaBFZMALPR2
Matbet Muro
Bol şans kralAtalanta maçına İlk yarı bir buçuk üst girdim 100 lira bakalım ne olacak220 kazandık ya
Bol şans kral
Harbi mi ya ulan bozdum kuponu yaGOLLLLLLLL @Muroo1988
Bol şans kral
Ciddi misin yaHarbi mi ya ulan bozdum kuponu ya
Ekran attım para yok ya sıkıntılardayım ya dakika ilerledikçe gelmeyince Boğuldum ya deminki gibi yaptım yaCiddi misin ya
Muro şu bozum işinden vazgeç giderse giderHarbi mi ya ulan bozdum kuponu ya
Tribe girdim sıkıntılardayım ya baskete girdik o da yatıyor Ulan böyle bir şey olamaz yaMuro şu bozum işinden vazgeç giderse gider
Bozmayınca da gelmiyor kanka . Kısır döngüMuro şu bozum işinden vazgeç giderse gider
Muro abi 10 konu açtın anlamında demedim. Gündüz vakti gece sohbeti konusu ya o bakımdan dedim. Neyse Allah'a emanet✋✋✋✋Sana zahmet bu konuya bir daha yazma bir tane konu açmışım kaç tane konu açmışım konuşuyorsun
Kolay gelsin usta kod varmiTek çare kaldı
Betkom
Burası kod konusu mu kot konusuna geçKolay gelsin usta kod varmi