Cansın murom@NoEscapE kral adamdır
Cansın murom@NoEscapE kral adamdır
A selam reisSelamünaleyküm
Kafayı yiyeceğim ya Dün burada holiganbet şahit olanlar var yazdım dedim 5.000 olan açtı kesin gelecek Ama oynayamıyorum oynayın bunu barcelona ilk yarı 2,5 üstü gelmiş ya Şuraya bak ya Opera kot yatırım istiyor diye bir de para yoktu o ara yatıracaktım Vallahi riske girecektim de yoktu o ara ulan şuraya bak gelmiş yaA selam reis
Kendine de yaktın bizi de yaktın dönüş biletimizi de yaktın 😂😂 umarım gelecek oda kardeşim valla güveniyorum ona da hayddii@haydarigeceler won senınkı benimki de gelsin hadı bakalım
Daimon reis'in canı sağ olsun sıkıntı yokKendine de yaktın bizi de yaktın dönüş biletimizi de yaktın 😂😂 umarım gelecek oda kardeşim valla güveniyorum ona da hayddii
Ya bir bir ya 2-0 gibi duruyor ilk yarı bakalımKendine de yaktın bizi de yaktın dönüş biletimizi de yaktın 😂😂 umarım gelecek oda kardeşim valla güveniyorum ona da hayddii
İns olacak be şutlar baskılar iyi devamı gelsin yeter ilk yarı için son bir cigara 😃Ya bir bir ya 2-0 gibi duruyor ilk yarı bakalım
Vallahi iki buçuk lira Dünden beri arıyorum bet.com'da bekliyor şunu yapmam lazım bir türlü yapamadımİns olacak be şutlar baskılar iyi devamı gelsin yeter ilk yarı için son bir cigara 😃
Wonnnmİns olacak be şutlar baskılar iyi devamı gelsin yeter ilk yarı için son bir cigara 😃
Jojo'ya Sorsana buraya niye soruyorsunGençler jojo 200k ne kadar sürede öder havale ile
Yemin ediyorum 300 jocadan çektim iki yüzlü sigara parası bıraktım 100 lira attım buna biliyor musun 3.40'tanGolasoo
Çeken vardır diye dün akşam 8 k yi 40 dk da gönderdiJojo'ya Sorsana buraya niye soruyorsun
He ya deli olacağım versin şunu ya hep benim başıma geliyor yaVarininda simdi
VerdiHe ya deli olacağım versin şunu ya hep benim başıma geliyor ya