- 61,635
- 30,944
- 113
Burası gol bekleme yeri değil 😂Kibera Black Stars hadi saldır Oğlum ilk yarı bir buçuk üst
Burası benim konum kendi kendime eğleniyorum işteBurası gol bekleme yeri değil 😂
Çoluk çocukla uğraşmaktansa burada bu şekil takılmak daha iyiBurası gol bekleme yeri değil 😂
Kim canını sıktı yineÇoluk çocukla uğraşmaktansa burada bu şekil takılmak daha iyi
Boş ver Kral kimin ne olduğunu burada çok iyi görüyorum sen kendin şahit olacaksın bunlara yakındır o zaman öğreneceksin toparlayayım adamsın Erhan işin gücün rast gitsinKim canını sıktı yine
Won mHadi artık 1 1 2 0 olun artık ya 3 75. Oran ya
Herkesin bir vakti muhakkak gelir dost az daha sabır bos adamları ciddiye dahi alma dostBoş ver Kral kimin ne olduğunu burada çok iyi görüyorum sen kendin şahit olacaksın bunlara yakındır o zaman öğreneceksin toparlayayım adamsın Erhan işin gücün rast gitsin
Herkesin bir vakti muhakkak gelir dost az daha sabır bos adamları ciddiye dahi alma dost
[/QUOTE eyvallah erhan
Vay arkadaş ya 2 golü atıp geri çekti ikinci yarı 2.80 oranı vardı gördüm 2-1 oldu vaybeVay be gol at geri çek devamlı başıma böyle geliyor ya Anlamadım ki ya şu gol atıp geri çekmesi var ya Ne paralar bulmuştuk
İnşallah dua ette onlara ulaşalım muroo güzel bir rol yapar m sanaVay be
Eyvallah Kral ulaş da rol yaptırmaya gerek yok Yeter kullanİnşallah dua ette onlara ulaşalım muroo güzel bir rol yapar m sana
İnşallah muroo hakem ve futbol cular bu şikenin içinde çok büyük vurgun yapıyor lar sen ben burda ıkı yüz 300 tl için burda kovalıyor uz adamlar kaç yüz trilyon para alıyor larEyvallah Kral ulaş da rol yaptırmaya gerek yok Yeter kullan
Ya Öyle de sabahleyin Bak mesela 3.75 oran aldım bir arkadaş 200 TL atmıştı maç 22 dakikada 2-0 yaptı golü geri çekti Her zamanki gibi bana denk geliyor bu maçlarİnşallah muroo hakem ve futbol cular bu şikenin içinde çok büyük vurgun yapıyor lar sen ben burda ıkı yüz 300 tl için burda kovalıyor uz adamlar kaç yüz trilyon para alıyor lar