- 29,606
- 14,270
- 113
Adi takım ne zaman oynasam yakıyor
Ödülü aldın onu da kaybettin değil mi beni de bir tane maç yakıyor deli olacağım yaAdi takım ne zaman oynasam yakıyor
O değil başka birisi atmıştıÖdülü aldın onu da kaybettin değil mi beni de bir tane maç yakıyor deli olacağım ya
Yakar top oynuyorlar demek kiAdi takım ne zaman oynasam yakıyor
500 ü 1500 küsur yaptım yine kayıp lanet olsunYakar top oynuyorlar demek ki![]()
Paramı istiyorum hahdhsa@Mhmmtaydmir ödeme daha gelmedi mi. Ortaya birsey attın millet ödüller bizde sanıyor. Uykusuz kaldigimiza mi yanalım millete gelmedi diyoruz anlatamıyoruz. Gelde konuya bi el at
Geçen gün biri daha aynısını yaptı 3 kişi dedi liste yaptı üstüne bide şow yaptı 3 dedim ama 7 kişi yaptım diyip iban istedi o dakika dan sonra toz olduParamı istiyorum hahdhsa
Noldu dost ödendi falan diyordu en son sanki atm onundeydi@Mhmmtaydmir ödeme daha gelmedi mi. Ortaya birsey attın millet ödüller bizde sanıyor. Uykusuz kaldigimiza mi yanalım millete gelmedi diyoruz anlatamıyoruz. Gelde konuya bi el at
Sabahtan beri millete dm den laf anlatamiyom kral 😄Paramı istiyorum hahdhsa
Ödülüm gelmedi @Mhmmtaydmir dostum elma dersem çık armut dersem çıkma , bir İzmirli olarak hoş olmadı , millet sana destek verdi , heyecanına ortak oldu yani 100 k içinden 5 k vermek çok mu anlamış değilim 10 kazanıp 5 k sını dağıtmış adamlara ödül alıp almamak koymaz, ama insanları ve bu platformu kendi menfaatin için kullanıyorsan sıkıntı,@Mhmmtaydmir ödeme daha gelmedi mi. Ortaya birsey attın millet ödüller bizde sanıyor. Uykusuz kaldigimiza mi yanalım millete gelmedi diyoruz anlatamıyoruz. Gelde konuya bi el at
Valla knk ses soluk çıkmadı. Aynısını @iboo8989 denen arkadaşta yapti. Mattan 28k çekim vermiş gelsin atayim dedi aktif oldugu halde iplemiyor 😄Noldu dost ödendi falan diyordu en son sanki atm onundeydi
105 k çekiyor 5 k sini dagitamiyorsa hakikaten yazıklar olsunValla knk ses soluk çıkmadı. Aynısını @iboo8989 denen arkadaşta yapti. Mattan 28k çekim vermiş gelsin atayim dedi aktif oldugu halde iplemiyor 😄
Normal gelmeye başladı artık bu durumGeçen gün biri daha aynısını yaptı 3 kişi dedi liste yaptı üstüne bide şow yaptı 3 dedim ama 7 kişi yaptım diyip iban istedi o dakika dan sonra toz oldu![]()
Valla gercek şu. Firma buraya sponsor olduğu icin ödemede sıkıntı olursa siz sahitsiniz der gibi firma adminini etiketledi, bizleride arkasına aldi. Olası ödenmeme durumunda ses getirecek güç arkasındaydı. Ödeme gelincede kimse umrunda olmadı. Günün özeti buÖdülüm gelmedi @Mhmmtaydmir dostum elma dersem çık armut dersem çıkma , bir İzmirli olarak hoş olmadı , millet sana destek verdi , heyecanına ortak oldu yani 100 k içinden 5 k vermek çok mu anlamış değilim 10 kazanıp 5 k sını dağıtmış adamlara ödül alıp almamak koymaz, ama insanları ve bu platformu kendi menfaatin için kullanıyorsan sıkıntı,
Ben sana yazarım borcu sen listeye aldın beni ben anlamamSabahtan beri millete dm den laf anlatamiyom kral 😄
Normalleştirdiler bunu yapanlar güvenilir insanlar olunca ayrı bir tadı oluyorNormal gelmeye başladı artık bu durum![]()
Adam karılarla parayı eziyor bizde uykusuz mesai yapıp üstüne burada millete mahcup oluyoruz😄Ben sana yazarım borcu sen listeye aldın beni ben anlamam![]()
Aynen öyle yavrum🙏👍Valla gercek şu. Firma buraya sponsor olduğu icin ödemede sıkıntı olursa siz sahitsiniz der gibi firma adminini etiketledi, bizleride arkasına aldi. Olası ödenmeme durumunda ses getirecek güç arkasındaydı. Ödeme gelincede kimse umrunda olmadı. Günün özeti bu