- 61,789
- 31,024
- 113
Aktiftir Büyük ihtimal yaÇeşke çeşkeee halen aktifmi
Aktiftir Büyük ihtimal yaÇeşke çeşkeee halen aktifmi
Öylesine çekim verdim Belki yer dedim 500'e sabitledi 😄Çeşke çeşkeee halen aktifmi
500 çekAdamlara yardımcı oldum bin lira bulduğum zaman düzeltme ile uğraşmayacaklar zaten düzeltti 500 TL'ye 😄😄😄
Çektirmiyor 1000 lira yatır bir buçuk çek diyor Direkt500 çek
Naaaağğlet gelsin lo
Allah kolaylık versin emocan sıkıntı ya vallahi hayırlı işlerin olsun kral adam
Allah senin işini gücünü rast getirsin öyle bir içimden gelerek söylüyorum ki bunu Sabah sabah inşallah yolun açılır devamınıNaaaağğlet gelsin lo
Allah razı olsun dayımAllah kolaylık versin emocan sıkıntı ya vallahi hayırlı işlerin olsun kral adam
Cümlemizin inşallahAllah senin işini gücünü rast getirsin öyle bir içimden gelerek söylüyorum ki bunu Sabah sabah inşallah yolun açılır devamını
Ahmet Kaya'dan Sen İnsansın şarkısını Sabah sabah dinliyorum 😄Allah razı olsun dayım
Su meritwin ne kadar uğursuz bir site ya Hiç kazanmadım bir çekim bile olmaz mı ya 4-5 kere yatırım yapsın oraya ya 2 fa'yı aktifleştir sen buraya üye olmuştun değil miCümlemizin inşallah
Kod buAhmet Kaya'dan Sen İnsansın şarkısını Sabah sabah dinliyorum 😄
Yatırım mi istiyor yine ?Su meritwin ne kadar uğursuz bir site ya Hiç kazanmadım bir çekim bile olmaz mı ya 4-5 kere yatırım yapsın oraya ya 2 fa'yı aktifleştir sen buraya üye olmuştun değil mi
🥳MERİTWİN'İ DENEMEYEN KALMASIN DİYE ❤
🚩 300 ₺ DENEME BONUSU MERITWINDEYIZ kodunu girmen yeterli.
❣ 2faktörlü doğrulaman açık olmalı!
🥳Detaylar için promosyonlar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Yok 2p'yi aç kodu gir 50 Spin veriyor 6 liradan 2000 çek 1000 yapıyorsun bin yatırıyorsun çekiyorsunYatırım mi istiyor yine ?
Link?Yok 2p'yi aç kodu gir 50 Spin veriyor 6 liradan 2000 çek 1000 yapıyorsun bin yatırıyorsun çekiyorsun
Ödeme yapıyor mu doat 1500 kusur bakiye