SUG4RNe bilim kanka hahshsw
Anlaması zor değil kanka dm atın dedim millet sayfayı IBAN doldurdu ama duaları kabul oldu 50 k daha aldım dağıttıktan sonra o da var 😁Sayende kanka 250tl aticam dedin konu uçtu nasiplenemedik de![]()
New i gördün mü ibne takim peri bile isteye phiye verdi teke kalacaktin ne güzelSayende kanka 250tl aticam dedin konu uçtu nasiplenemedik de![]()
He ya amk onun tam sana yaziyodum teke kaldı diye heves bırakmadı son hücum boş dönüp yiyo nasip gitmis bizdenNew i gördün mü ibne takim peri bile isteye phiye verdi teke kalacaktin ne güzel
Şimdi burdan de iban diye atalım hemen hshxssaAnlaması zor değil kanka dm atın dedim millet sayfayı IBAN doldurdu ama duaları kabul oldu 50 k daha aldım dağıttıktan sonra o da var 😁
Yatirimliysa almayalım kanka
IBAN miŞimdi burdan de iban diye atalım hemen hshxssa
Valla toronto kotu başlayıp one geçti ben ondan gider dedim tam tersi oldu sağlık olsun dostHe ya amk onun tam sana yaziyodum teke kaldı diye heves bırakmadı son hücum boş dönüp yiyo nasip gitmis bizden
Aynen o gerideydi önde bitirdi şans yokk diğerleri gelse bari resadla ramazanin onlara sevinsekValla toronto kotu başlayıp one geçti ben ondan gider dedim tam tersi oldu sağlık olsun dost
AybenIBAN mi
Ay em Sori şekerim
Gelmedi demi konudaki para konu da uçtuAy em Sori şekerim
Ayben bıraktık grup liderine bakalım gelirse gelir.Gelmedi demi konudaki para konu da uçtu
Gelmezse zaten hiç bizim olmadıAyben bıraktık grup liderine bakalım gelirse gelir.
Erhanım özele gelNew i gördün mü ibne takim peri bile isteye phiye verdi teke kalacaktin ne güzel