- 3,352
- 1,924
- 113
Aynen öyle dost hepsi milyonerMk lafdan pilav pisseydi forumda pismezdi ayiktinmi kral
Aynen öyle dost hepsi milyonerMk lafdan pilav pisseydi forumda pismezdi ayiktinmi kral
kardeş bulursun umarım atardım ama kusura bakma kazık yedik yani zamanında o yüzden atmıyorum kimseye.valla 200 bulsak ikisinden çekşcez para en iyisi kod bulalım
Şu kodlara bir ben alışamadım. Ama yokluk oldukça alışacağız. Bakalım ne zaman bitecek bu kısır döngümalesef kardo bayramda 20k vardı cebimde gittim 5k verdim kurbana girdim ortak kendime bile almadım dağıttık olmayana gerisi yine borca harca gitti sıfırdım kodlardan geçiniyoruz mq
ben en son askerliğin son günü holiden turnuvaya denk gelmişti ilk 30 ödüldü 81 olmuştum ne hevesliydim be seni ne zaman görsem turnuva aklıma geliyorAynen devam
Ne cumartesi jojo, ne pazar Artemis holi hiç birini boş geçmedim
Bin dolar altı aldıklarımı saymıyorum
Burdan paylaşınca dağıtım vs işin içinden çıkamıyorsun 15 kişiye 500 tl at yinede millet caz yapıyor bana niye atmadın diye
O yüzden burada turnuva günleri aktif olmuyorum
İnsanlara olan inancımızı malesef yine insanlar katlediyor ..kardeş bulursun umarım atardım ama kusura bakma kazık yedik yani zamanında o yüzden atmıyorum kimseye.
istemem zaten öyle kimseden reiskardeş bulursun umarım atardım ama kusura bakma kazık yedik yani zamanında o yüzden atmıyorum kimseye.
Yokluk iyidir kral yakınını uzagini görmen için ..Şu kodlara bir ben alışamadım. Ama yokluk oldukça alışacağız. Bakalım ne zaman bitecek bu kısır döngü
valla kimlerden kimlerden paralar geri dönmedi bi bilseniz bu forumdaİnsanlara olan inancımızı malesef yine insanlar katlediyor ..
telefondan almak zor imkansız bende pc var hemen alabiliyorum o konuda rahatım günde 10 siteden belki kod ile spin çeviriyorum 2 sinden çekim yapıyorum oda sigaraya yemeğe gidiyor zaten iş bulsam da kurtulsam insan sıkılıyor sürekli aynı kısır döngüŞu kodlara bir ben alışamadım. Ama yokluk oldukça alışacağız. Bakalım ne zaman bitecek bu kısır döngü
Hayvanlara güvenin en çok da maymunlaraİnsanlara olan inancımızı malesef yine insanlar katlediyor ..
Gidek Burak o kimse kral ..Allah cezani versin vidal
Baştacı ağam bilemedim mazur görHayvanlara güvenin en çok da maymunlara![]()
Gidek vuralım kimse o kralAllah cezani versin vidal
İnanırım kralvalla kimlerden kimlerden paralar geri dönmedi bi bilseniz bu forumda
İnsanlar nankör. Hayvanlar candır sadiktir vefalidirBaştacı ağam bilemedim mazur gör![]()
Hep aynı kardo eski günler güzeldi. Beni bu yıl kurtarırsa köy kurtaracak. Ağustosta biraz rahatlayacağım ekinlerden. 40 dönüm yer ektik bakalımtelefondan almak zor imkansız bende pc var hemen alabiliyorum o konuda rahatım günde 10 siteden belki kod ile spin çeviriyorum 2 sinden çekim yapıyorum oda sigaraya yemeğe gidiyor zaten iş bulsam da kurtulsam insan sıkılıyor sürekli aynı kısır döngü
Yav her insan için geçerli değildir sözün kral adam her yerde adamdır madam olan adamda heryerde madamikodur...İnsanlar nankör. Hayvanlar candır sadiktir vefalidir![]()
inş hayırlısı olur broHep aynı kardo eski günler güzeldi. Beni bu yıl kurtarırsa köy kurtaracak. Ağustosta biraz rahatlayacağım ekinlerden. 40 dönüm yer ektik bakalım